rätt najs ändå

ikapiika 2008-07-03 17:57 (3 kommentarer)
Sitter på altanen i solen och funderar på att ta ett glas vin. Jag menar, det är ju ändå sommar. Maken och barnen har sommarlov, jag jobbar. Inte så att jag direkt sliter hårt, jag håller fortfarande mest på att lära mig hur plejset funkar, men jag måste ju ändå dit varje dag och pendlingen från Hell tär rätt hårt på mig. Varje dag har jag nya planer men ingen som känns bra. flytta till förort norr om stan är kanske bästa iden egentligen, jag vinner 15-20 min per resa och maken förlorar max 5. Men då ska ju det Rätta huset eller tomten dyka upp. jag flyttar inte till något halvdant (sm ju som sagt ändå kan vara rätt najs...) någon mer gång. Vi har tagit upp hobbyn surfa typhus igen, det är ju alltid kul. Fast... flytta ut på en sk typhusåker är väl egentligen inte vad vi vill... heller...

Jobbet då, jorå, förutom att det är ett gubbvälde av rang är det rätt kul. Förra veckan var jag på ett produktionsmöte och det var 2 kvinnor och förtioelva gubbar. Kvinnorna var jag och en tjej från informationsavdelningen. Det lustiga är att jag fick se ett foto från motsvarande möte i början av 90 talet och det skulle kunna vara taget samtidigt, samma rum, gubbarna hade t.o.m samma kläder på sig. Byxor(jeans) och tenniströja är dresscoden. WOW.

Jag är själv mest faschinerad att jag hamnade i branchen igen... tillbaks till mitt alma mater så att säga. Avdelningschefen tycker också att det är väldigt kul att jag är där. Varje ny person vi stöter på frågar han om de vet vem jag är?.. När han får ett nekande svar blir han jätte stolt över att få berätta att jo det är xx och yys dotter... Så mycket för att få göra ett eget intryck.

T håller på att lära sig cykla på nya cykeln. det går rätt ok men vrider hon huvudet åt något håll så svänger hon ofelbart in i trottoarkant eller en häck eller nått. Men det går nog bra så småningom. Kanske lossnar det ikväll redan.
Hon hade dessutom åsikter om mina naglar härom kvällen. Jag var tvungen att klippa dem annarsskulle jag se ut som en häxa.. så nu vet ni det.

crackgrrl

ja, man vill ju inte se ut som en haxa. haha!

trevlig helg (borjar redan om 3 timmar for mig... thank god)
:)

2008-07-03 17:59:27

smilla

barn som ska lära sig att cykla är ett äventyr. ett rätt charmigt äventyr så länge alla inblandade är pigga och glada (säger jag vis av erfarenhet)...

2008-07-03 18:15:16

kicko

Det är över 30 år sen jag lärde mig cykla men jag lyckas fortfarande med den där grejen att vrida styret tillsammans med huvudet ibland. Livsfarligt!

2008-07-03 20:05:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk