Nu har vi

AnnA 2008-05-19 22:43 (inga kommentarer)
packat, den stora tösen och jag. Imorgon bär det av på konfirmationsläger för henne. De ska till Karlskrona skärgård och ha utflykter, skoj och gudstjänster i det fria. Särbons äldsta dotter var där för några år sedan och hon stortrivdes. På söndag far vi upp hela familjen och har familjedag tillsammans med ungdomarna.

Ikväll fick jag prata med föräldrarna till pojkvännen. De vill ta med sig dottern på resa till Värmland och Norge över midsommar. Kändes rätt bra att få lite mer kontakt med dem och höra sig för hur de tänkt sig. De ska tydligen ha stor släkt där uppe och träffas varje midsommar. Låter inte så dumt. Får väl ha en diskussion med dotterns pappa också innan vi säger något. Inte för jag har någon större lust att prata med honom alls just nu. Men men det löser väl sig.

Det har regnat hela eftermiddagen idag, vilket jag är tacksam för. Det var torrt så det dammade i rabatterna, och nu finns här mycket som är nyplanterat i trädgården. I helgen fick jag massor av växter av en vänlig bekant :)
Nu slapp jag vattna ikväll i alla fall.

Klockan har blivit alldeles för mycket.
Bingen nästa.
God natt!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007