Sommar!

Anni 2008-05-07 12:55 (inga kommentarer)
Träden är MYCKET grönare än igår och allt bara exploderar i blommor överallt. Min stackars klematis som stått där halvdöd hela vintern har fullt med blå blommor och kaprifolen håller på att växa ur krukan. Bredvid har pappa parkerat några luktärtsplantor som inte fick plats i hans rabatt.

Jag var just ute och åt lunch med en kompis från två trappor upp, utanför i solen i lä och det var FÖR varmt. Så där "jag behöver mer deodorant under armarna-varmt". Flämt!

Sen tog vi en liten promenad och pratade om djupsinnigheter som vi brukar. Hon är så bra! En sån där människa som får mej att må bra, och tydligen känner hon likadant tillbaka.

I helgen ska jag gå på torget och köpa massor av blommor och fylla balkongen med grönt och skönt. Strosa vid havet och andas in sommaren!

En Stockholms-vän landar här med tåget imorgon kväll och det lär bli havsluft och samtal och filosoferande om stort och smått här över helgen oxå.

Nu har jag varit ute i världen så mycket att det är lite skönt att bara vara hemma. Och si, då kommer världen hem till mej!

Igår kväll gick jag bara hemma och plockade och fixade. Det behövs på nåt sätt, för att boa in sej igen när man varit ute mycket på vift. Det känns som att jag behöver återerövra mitt hem från dammråttor och plocka upp alla tappade trådar igen.

Samma sak på jobbet. Jag fixar grej efter grej i syfte att få koll på allt som ligger i högar på skrivbordet. Överblick, tack! Då är jag igång igen.

Sommar! Jag vill vara ledig NU! Pyssla med balkongblommor. Sitta i en solstol och läsa.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!