Vilda idéer

Anni 2008-03-07 14:52 (1 kommentar)
Imorse vaknade jag med en vild idé. Käraste vännen fyller år idag, och tänk om jag skulle ta bilen och sticka upp till Stockholm och överraska honom!? Det var en strålande idé, om än något sent påkommen.

Nu har jag lugnat mej något. Bristen på bilsällskap samt det regniga och dimmiga vädret har fått mej på andra tankar. Det blir för tungt att köra 55 mil ensam och komma fram sent på kvällen och sen åka tillbaka direkt dagen efter. För jag måste vara hemma igen på söndag. Det är för kort tid för så mycket körande. Sablar att jag är så logiskt. Det hade varit kul!

Jag får ringa och sjunga för honom istället! "Ja må han leva i minst hundra år till..."

Förmiddagen har jag ägnat åt att föreläsa på en kurs. Trevligt, fick bra feedback och det kändes som dom tog budskapet helt rätt. Det är läskigt att stå och prata inför så många, men fantastiskt kul oxå, när man känner att dom är med. Jag pratade på slutet om saker som jag lägger in mycket känslor och inlevelse i och det kändes i hela salen att stämningen liksom tätnade. Sånt är stort!

Igår kväll satte jag på en skiva med en sång vi ska öva in och jag sjöng och sjöng, hela kvällen. Nu har låten fastnat med superlim i skallen och vägrar ge sej. *gnolar*

Jag tror att jag kanske har börjat hitta min kreativitet igen, så smått! En liten vild idé kanske är en början, även om det inte blev mer än just en idé...

ikapika

och det går inte att sista minuten flyga?

2008-03-07 16:42:03


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!