Oh I love you

Corn 2008-01-17 00:25 (3 kommentarer)
I väntan på pengar för att göra lite slingor i mitt hår och därmed ge det mer stadga går jag här med blankt fint hår som ser flöttigt ut. Alltså en stor lycka när jag hittade ett TORRSCHAMPO för första gången i mitt liv. Det funkar asbra!

Idag sa jag till min son att jag hoppas att han aldrig vill sluta kramas, att en del barn tycker att sånt är pinsamt när de blir en åtta-nio år, det tyckte han var lustigt, och han gav mig världens finaste kram och kröp upp i min famn med sin långa sexåringskropp och sa att han aldrig skulle sluta kramas och sen gav han mig en smällkyss på kinden.

Men nog inser väl jag att barns kramfrekvens minskar. Tänk den dag då man aldrig får någon barnkram, när man har surmulna tonåringar! Fast jag tänker mig att nog kan man få stjäla en kram ibland även när gossarna är långa kantiga tonåringar. Jag ser hur lycklig min svärmor blir när hon får en sällsynt kram av sin son (det är inte det att han är o-kramig men de träffas ju nästan varje dag så då blir det inte av), och det är så fint, och nu är jag så blödig så att jag gråter igen när jag tänker på barn-familjer-kramar-kärlek-hundvalpar-hjärtan-rosa saker.
Nej jag drog visst iväg lite på slutet. Men blödig är jag, det kanske är för att jag har mens (höh)?

En jobb-jobbig period väntar med massor av jobb och förmodligen lite bökiga jobbresor, jag känner mig lite stressad på förhand men den 1:a mars när allt ska vara klart så är jag lugn igen. Och jag kommer att fixa alla jobb, även om det i mitt horoskop idag stod att allt krånglar för mig de närmaste två veckorna, allt utom sexlivet, jag skulle helst bosätta mig i sängen. I wish.

Pocks

Haha! Ner under täcket och Flake med bums.

2008-01-17 07:25:52

Cammy

Men vänta nu - TORRSCHAMPO?! Berätta allt!

2008-01-17 20:26:29

Corn

Alltså det är ett slags spray. Refreshing nånting? refreshing between washes? Det tar bort det blanka. Perfa!

2008-01-17 22:08:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.