freiiiiiiiitag

Corn 2007-09-14 16:16 (1 kommentar)
Dagen idag började hos revisorn: för första gången sen jag startade mitt företag var det dags för en liten avstämning. Jag gick dit med min pärm tryckt mot bröstet, nervös. Men jag fick MVG, revisorn blev förvånad när jag sa att jag är en mycket slarvig person: "det syns inte här!" och jag hade SÅ bra ordning och allt såg fint ut. Jag gick därifrån med klappande hjärta och en ny seger: för jag har ju faktiskt ansträngt mig för att hålla ordning, det hade varit lättare att bete sig som vanligt, på slarvmaja-viset, men icke. Så jag gjorde mitt första privata uttag någonsin och gick in på en musikaffär för att kolla läget.

Och ÅH vad fint att gå in i en sådan fackaffär. Det är lugnt och dämpat och på väggarna hänger det drösvis av instrument och mannen i kassan är lugn och trevlig och påläst och vi pratar gitarrer och vänstersträngningar och det slutar med att jag köper en ukulele och ett munspel till min man i bröllopspresent. Det är så charmigt. Music for the masses. Och innan dess köpte jag första säsongen av Hem till byn i dvd-box och jag bara känner på mig att det här är det bästa man kan ge min man i presenter, det är hundra procent. Ingen ny skjorta, ingen parfym, ingen bok, utan ukulele och nostalgi-tv.

Sen åkte jag hem och fick köttbullar gjorda på lammfärs - innan jag åkte till stan lämnade jag in barn och lammfärsen till svärmor - hos svärmor/grannen. finfina grejer. Sen har vi träffat en annan bybo + son hela eftermiddagen.

Och snart kommer en kompis med sina tre söner och så ska vi laga middag åt allihop.

träfvlig hälg på eder.

jag

hem till byn is the shit! :)

2007-09-14 17:42:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.