joyride

Corn 2007-09-13 01:36 (1 kommentar)
Okej. Så jag kommer hem och smakar visst lite öl och någon mentholcigarett ur käften men det är okej.

Jag tog på mig mina finaste kläder - det var svart och vitt och grått och en endaste röd detalj - och målade naglarna sammetsvarta och sen åkte jag på fest. Bara specialinbjudna och det var så bra mingel. Jag är kär i rubbet av människor. Jag har pratat fint och kramats och fått frågan om jag vill vara hårmodell (haha!) och blivit bjuden på en öl och något odefinierbart surt och sen blivit uppbjuden till dans av en karl som hade väldigt mycket schvung i sina steg.
Och kontakter - vilken tillgång! Jag har inte riktigt fattat det förut men det är viktigt. Här är jag, här är min feja, här är mitt namn och det här är vad jag kan. Kontakter är bra. ("Ja men ring mig i morgon då" kan man till exempel få höra)
Och ja. Alltihop är så omfamningsvärt.

Det jag skrev om igår: tack för alla fina kommentarer. Jag tar till mig varenda ord, för ni har fanimej rätt: Jag är inte lat och arbetsskygg, jag är livsnjutare och har rätt inställning. Det blir bra saker ändå. Det vet jag och det har jag kvitto på.

Skylla

On helt annat:
Tack för tupp-svaret! Jo, nog vill jag att mina hönor ska ha en tupp, alltid. Fast det är ju bra om han inte gal som Jussi :) Jag trodde att de lät bli att gala kl 4 på somrarna om man höll dem inne och lite mörkt, är det alltså inte så?

2007-09-13 09:53:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.