on and on she goes

Corn 2007-08-26 21:50 (2 kommentarer)
Jag vet inte varför jag bara skriver om mina barn just nu. Men de är mig så nära. Jag jobbade så hektiskt i någon vecka och såg dem inte alls, nu är jag hos dem igen.

Det lilla livet som är så stort, som är ett sådant hejdlöst mirakel. I dag badade barnen och jag satt på badrumsgolvet och sorterade strumpor. Sen tog jag upp dem, först den lilla, sen den stora, svepte in dem i handdukar, gnuggade håret torrt på den lilla, satte på honom hans rödsilvriga pyjamas, sen borstade vi tänderna lite fint sådär. Den stora fick sitta på toalettlocket och jag trollade fram en kam och där jag satt på knä framför honom, och kammade hans gulblonda hår, slog det mig igen. Tänk! Tänk att jag har två barn, de här små undrena/monstrena med gult hår och runda kinder och blåa ögon. Den här vackra femåetthalvtåringen med det klara skrattet, som när han såg sig i spegeln utropade "men kolla! jag ser ut som en gammal kung!" när önskemålet var Elvisfrisyr. Och jag, jag är lycklig, för kärleken till mina barn är det mest beständiga och det mest självklara jag någonsin varit med om.

Pocks

Jag läste rödslirviga. Det e så jädra gött å få slirva me näven, runt å runt i små cirklar med näven. Uff, förlåt - i helt fel sammanhang men jag kom ju inte osökt att tänka på Jasmina Persson.
Sen är ungarna toppklassfina - och den stora är ju så träffsäker i sina uttalanden att man häpnar!

2007-08-27 08:35:02

Anni

Det låter så himla mysigt när du pratar om din familj och ditt liv! Du får en skafferistädning att verka kul! Och när ni sjunger ihop och alla dom där små vardagliga sakerna får sånt skimmer av kärlek och trivsel!

2007-08-27 08:54:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.