you're the one for me, fatty

Corn 2007-08-13 12:41 (5 kommentarer)
Status:
parenthood: fortfarande tricky, förstås

skador: det förvånar mig att jag inte har berättat, jag som fläker ut ALLT i mitt liv annars, men häromdagen ramlade jag pladask på asfalten när jag var på väg för att hämta posten, jag snubblade på min mans långa byxor som jag hade på mig, knäna är blågulgröna och handflatorna fick också sig en släng, på ena knäet finns ett sår, jag har försökt hitta något grus där men förgäves. Likväl är det sårigt, rött och varigt. Ofräscht! I dag kavlade jag upp byxbenet och visade för svärmor, hon tog fram ett förstoringsglas. Förstå vad vi är close!

kropp: i hate it. jag hatar min tjocka sommarkropp. alltså jag var ju tjock redan innan men det är egentligen inte relevant, det är själva ökningen som är relevant och som KÄNNS, jag känner mig alldeles...fet. BLÖ. Men min treåring tycker att jag är fin. Alltid något.

kläder: jag har ju inga! inte som passar sommarfettet. Jag har på mig ett par gröna manchesterbyxor, jag kan inte bestämma mig för om de är asfula eller om de faktiskt är lite charmiga. De är korta. med nån nonchalant tisha och ballerinas till kan de funka. Jag låtsas att de är bra. min favoritkjol är trasig. fuckit.

ormar: igår på kvällspromenaden såg vi först en påkörd liten huggormsbebis, sen en till. ett syskon. Min kompis har ren och skär ormfobi, själv är jag mest bara ormrädd, eller jag har kanske fobi när jag möter dem ute, men jag kan se dem i ett terrarium utan att freaka. Den första lilla ormen var nästan helt intakt, jag misstänker att den kanske till och med levde litegrann. Det såg ut som om den glodde på oss. Jag KAN inte uppbåda minsta medkänsla för ormar, inte ens om de är överkörda, de är så äckliga. Två stycken på nästan samma ställe blev lite jobbigt. Jag högg tag i min kompis arm och så hyperventilerade vi lite. På tillbakavägen SPRANG jag förbi utan att titta.

jobb: Jotack. sex dagars jobb den här veckan, som anställd, plus minst två artiklar som ska skrivas, folk ska ringas, bla blah blahhhh. Men jag jobbar på, telefonskräcken är faktiskt ganska borta nu, och jag utnyttjar gamla kontakter helt skamlöst.

musik: Jag knåpar ihop rara spellistor som jag sen lyssnar på om och om igen. Patrick Wolf är min favorit just nu.

psykologi: jag leker amatörpsykolog för mig själv och analyserar varför jag och min chef inte kan kommunicera under stress. Analysen känns ganska rätt, så jag kan nöja mig med det och inte ta allt personligt.


Pocks

jag körde på en dräktig orm under semestern och reagerade som dig - med panik - det bara kröp i kroppen och jag fick såna äckelrysningar all over. Men Frasse reagerade lite mer normalt och blev jätteupprörd och fick mig att vända bilen och köra tillbaka för att kolla statusen på ormen - den levde men hade blivit påkörd av två bilar till efetr mig så den låg fastlimmad i marken med sjärten medan den fortfarande levde och i panik försökte ta sig från vägen. Frasse fick gå ut och plocka fram domkraften och slå ihjäl den, för att den inte skulle plågas mer. Det var fruktansvärt att se - ormen gick till anfall men kom ju ingenstans - han fick slå tre träffar innan han träffade henne. Då sprutade det ägg ur henne - 6-+8 stycken stora ägg som hon säkert var på väg att lägga. Det var fruktansvärt och ledde till chockreaktion en halvtimme senare från min sida :( USch... Hemskt. Synd att ni inte kunde ha ihjäl den lilla som tittade på er, i alla fall - för att de ändå lider. Hur jag reagerade när han slog ihjäl den här snokhonan var så oväntat och starkt - och förde tveklöst tankarna till hur fan man kan ha ihjäl någon. Fruktansvärt - tänk att köra på ett rådjur som blir skadat och bara skriker, som man måste ha ihjäl. Hemskt... :(

2007-08-13 13:57:49

Kanel

Uuuuäääääää, jag har också ormfobi, precis som din kompis, jag fick rysningar bara genom att läsa texten och sen ännu mer rysningar av Pocksans berättelse här ovan. Urk! Det är nästan så att jag måste böja mig ner och kika så det inte ligger nån orm under sängen
* neurotisk*

2007-08-13 14:57:07

Kanel

...och en gång såg jag en orm som simmade i vattnet, det var hur äckligt som helst (ska sluta ta upp ditt kommentarsfält nu!).

2007-08-13 14:58:28

Vicky

Eftersom jag själv har getingfobi, så kan jag relatera. Men jag måste samtidigt ta plats här och säga: Heder åt Frasse, Pocksan! Hälsa honom från mig!

2007-08-13 15:04:52

Corn

Pocks: jag och M (mitt ex) körde på ett rådjur en gång. Efteråt hade den dödsryckningar, alltså var redan på väg att dö, men jag trodde att den levde så jag skrek åt M att han skulle döda den... Så han fick fram domkraften och slog den i skallen. Superäckligt. Men det var modigt av er. Jag skulle aldrig ens ha gått så nära ormen, hur fastlimmad den än var i marken. Jag klarar verkligen inte av ormar.

Kanel: En gång simmdae en orm i vattnet EFTER mig! huuu. det var flera ormar som gillade att simma där, bland annat världens största snok. De är också äckliga även om de är ofarliga...

Kanel:

2007-08-14 00:34:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.