torsdag

Corn 2007-06-21 10:34 (3 kommentarer)
Tecken på att man ÄR trött: I morse när klockan ringde satte jag mig häftigt upp, skrek "Va? Vad ska jag göra i dag? Vad är klockan? Helvete! Har jag missat någon tid nu?" men insåg sen att jag inte alls hade någon tid att passa. Lite jobb, visst, men inget flängande, inga möten. Klockan ringde för att min man skulle gå upp och ta med sig ungarna till dagis.

I går fick jag min dator. Först fick kartongen ligga i fred på köksbordet i flera timmar, jag bara sneglade på den då och då. Men när barnen sov och Flakey var ute på jobb, så satte jag mig på kökssoffan, tittade lite grann, hämtade en sax och började klippa upp kartongen. Sådärja. Fina fina lilla vaion. Den är inkopplad och allt verkar vara installerat och färdigt. Nu måste jag fatta hur jag ska göra för att surfa också. Det går nog inte på ett tag, jag måste väl ha en router eller något? För ett trådlöst nätverk har vi inte hemma, vi har ett adsl-modem. Öh. Jag känner mig lite trög.

Och fortfarande inga beslut kring midsommar. "Problemet" är ju att min man vill gå. Och jag tycker att han ska få gå. Och jag vill inte direkt vara ensam hemma så det lutar nog åt att vi åker allihop.

nätakuten

Stoppa i nätverkskabeln som sitter mellan modemet och vanliga datorn i Vaion i stället. Då fattar den snart galoppen. Guiden konfigurera nätverk (tror jag att det heter på svenska) väljer du annars. Lycka till! Att ha ny dator är det BÄSTA SOM FINNS.

2007-06-21 13:55:30

Tudorienne

Klart du ska gå. Jag tror nämligen att du får jättekul, även om du inte tror det innan. Bara en känsla.

Glad midsommar!

2007-06-21 21:17:16

tori

snart kommer din svägerskas svåger hit. hoho. jag sätter på mig lite mer läppglans tror jag. *host*

2007-06-22 21:00:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.