Tempo och flyt

Anni 2007-06-13 08:33 (inga kommentarer)
Igår var en bra kväll! Jag cyklade direkt från jobbet till Bästisen och köpte jordgubbar på vägen och sen satt vi i hennes ljuvliga trädgård och fikade.

Sen köpte jag mer gubbar på vägen hem, och slängde in en tvätt i maskinen och sen åkte jag och badade med en annan kompis. Precis när jag kom hem från badet hade maskinen centrifugerat klart, och då slängde jag in alltihop i tumlaren och åkte till affären.

Kom hem och hade handlat massa nyttiga grönsaker, plockade med mej tvätten på vägen upp. Jag känner mej så supereffektiv när det funkar så där smidigt. Gillar flyt!

Sen satt jag framför TVn och doppade jordgubbar i smält vit choklad och kokos. Det tänkte jag bjuda kollegorna på till fikat sen.
I ärlighetens namn måste jag medge att jag stoppade en och annan gubbe direkt i munnen oxå! Hon som sålde dom sa att det var "jordgubbens dag" igår, så det måste ju firas!

Funderar på om det är så att jag har vilat för mycket? Har jag tråkigt för att jag gör för lite? Det kändes jättebra igår, jag fick gjort så mycket och det kändes inte alls ansträngande, bara inspirerande.

Hur som helst har jag kommit på att jag ska försöka göra nåt roligt varje dag, unna mej mer och försöka hålla igång. Det behöver inte vara mycket, kanske bara åka ner och bada eller ringa nån, men försöka fylla livet med mer liv! Och jordgubbar!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!