Kvällen

AnnA 2007-06-05 13:42 (2 kommentarer)
igår försvann i ett nafs. Åt lite kvällsmat medan töserna kvittrade hela tiden. De hade nog uppdämt behov av att prata om allt.

De följde med till huset, så jag packade in barn och hund i bilen. Medan jag målade satt de och kikade, kommenterade och planerade sina rum. Roligt när de är med. Sen kom särbon med sin pojke och de startade uppgrävning av rosrabatt. Barnen hjälpte till efter förmåga och ok då, vilja. Fast det var tungt att gräva upp gräsmattan. Kanske 1/4 blev klar.

Jag fortsatte med det andra sovrummet och slipade och bättrade spacklingar.
Klockan nio körde vi hem. Då var jag rätt trött vill jag lova.

När vi kom hem började hunden bli orolig, språngmarsch ut med honom. Jodå, magdålig. Inte kul. 3 rundor till blev det, så jag kom inte i säng förrän närmare elva. Fast sen var natten lugn. Tack för det.

Ikväll ska jag hämta tapeter och lim. Förhoppningsvis ska jag kunna färdigmåla det ena sovrummet ikväll. Imorgon ska jag tapetsera, med mönsterpassning. Var snälla o håll en tumme tack :)
Tjingeling!

Bonita

en tumme var det!!! Har du möjlighet att visa bilder så småningom??

2007-06-05 22:10:47

AnnA

Bonita, jag ska försöka lägga in lite bilder sen. Tyvärr glömde jag kameran igår, så det fick bli med mobilen. Tummen gjorde nytta, det blev bra :)

2007-06-07 09:48:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007