Upp och ner

AnnA 2007-06-07 14:41 (3 kommentarer)
och upp igen. Lite renovering igen?
Ledsen om jag är tjatig :)
Jag hann måla färdig i förrgår kväll.
Så igår tapetserade jag med särbons hjälp.
Det blev väldigt fint. Han var en pärla kan jag säga, det hade aldrig blivit så bra utan honom. Så nationaldagen blev tapetserardag. Från nio till halvsju, pust. Det var upp..
Ska försöka lägga ut lite bilder, men jag kommer fortfarande inte in hemifrån. Blä!

Ner kom jag rätt kvickt. Äldsta dottern ringde hemifrån vid lunch och sa att den yngstas lärare ringt och undrat var hon var. Hon var inte i skolan sa läraren, och inte sjukanmäld.
Sekunden efter ringde läraren på min mobil och berättade samma sak. Han hade också ringt dotterns pappa men bara fått prata med en telefonsvarare. Sa att jag visste att hon var pigg som en nötkärna när jag åkte till jobbet imorse. Hon har heller aldrig varit borta från skolan utan att anledning. Nu kan jag säga att pulsen gått upp en bra bit.
I samma veva säger läraren att han har ju inte haft hennes klass idag utan en vikarie var där. Det finns ju två flickor med samma förnamn och snarlika efternamn. Hade det kanske blivit en förväxling? Jamen, hur ska jag veta det, när jag sitter på jobbet 3 mil bort? Han springer och kollar i klassen, under tiden ringer dotterns pappa och är lika orolig som jag. Ringer i mobilen igen. Jodå, vikarien hade förväxlat flickorna. Yngsta dottern hade gympa i full fläng. Tack gode gud säger jag bara. Visst är det bra att skolan reagerar, fast kanske inte förivrar sig så. Så nu gick det upp igen. Ringde och lugnade ner både storasyster och pappan. På några få minuter blir allt i livet väldigt futtigt. Jag stod nästan med bilnyckeln i handen, redo att fara ut på korståg efter min dotter.

Firade med att köpa en glass på lunchen.
Det blir nog en extra puss på barnen ikväll :)
Tjingeling!

Binglan

vilken stress med dotter och namnförväxling! puhh!

2007-06-07 16:15:42

Anni

Som dom skräms!

2007-06-07 16:18:16

Vicky

Vilken skräck! Skönt att det var falsklarm, fast himla onödigt.

2007-06-07 23:34:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007