Timmarna

AnnA 2007-06-04 12:03 (2 kommentarer)
och dagarna bara flyger iväg.
I slutet på förra veckan skulle särbon handla gödning och jord på Öspab.
Givetvis ville jag med. Var bara tvungen att kolla om de hade några fina blommor.
Det hade dom! Kom hem med 25 rosbuskar, häpp!
Så nu har jag köpt 23 Rosa Rugosa till en roshäck, de doftar ljuvlig, blommar länge och får fina nypon. 2 stycken New Dawn klätterrosor blev det också. Lite sent på säsongen, men det går nog. Klätterrosorna är planterade på plats vid entrén. Bara rosbågen som fattas ;)

De andra står jordslagna i grönsakslandet och väntar på att 20x1m gräsmatta skall grävas upp. Vad gör man inte för lite blommor?

I helgen har vi klippt gräset. Grannen var vänlig och klippte spireahäcken även på min sida när han var i klippartagen. Så nu är den också fin. Han visade mig ett ställe där vi kan tippa trädgårdsavfall. Toppen, för det blir mycket sådant och jag har inte så stor trädgård. Lite ogräsrensning blev också skött.

Annars har jag spacklat och slipat klart äldsta dotterns rum. Taken är färdigmålade i bägge rummen. Spacklat det andra sovrummet.
Ikväll skall jag börja färdigmåla i äldsta dotterns rum. Jag ska dra över spacklingarna först med täckfärgen. Imorgon kan jag nog färdigmåla allt där inne. Orkar jag fortsätter jag slipa i det andra rummet. På onsdag när jag är ledig ska jag försöka tapetsera.
Note to self, hämta tapeter och tapetlim ikväll.

Nu är det lunch, tjingeling!


Anni

Åh hjälp vad du sliter! Men det blir säkert jättefint! Låter underbart med rosorna!

2007-06-04 12:42:53

Bonita

Hejja på!!!

2007-06-04 14:10:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007