It should have been you

Corn 2007-04-15 13:26 (4 kommentarer)
Livet är galet. Och turbulent. Luftgropar överallt. Min mor är här; vi har gått på stan och shoppat och sen gick vi till den flådiga restaurangen bara vi två och hon drack samuel adams och jag drack cola och sen har vi varit på konstvernissage med ungarna och varit ute en hel del och pratat pratat pratat, vi har gått promenad till min vän och där har vi druckit te. Igår drack vi rödvin och åt oxe och sen var vi ute på gården och pratade med mina svärföräldrar och min mans syster som också var där med sin bebis, och jag var i strumplästen och ungarna sprang ut barfota och allt var som en grekisk tokig släktträff.

Och två i min familj är inne på sin andra streptokockvända. De hann dock inte bli så sjuka och nu äter de penicillin. Oturligt nog känns det som om jag är på väg in i ett tredje streptokockrus, det känns nästan för overkligt för att vara sant men så är det.

Mamma och jag youtubar hennes gamla idol Rick Nelson (kolla här) och han är ganska lik Jamie Walters.
Sen shoppar vi stuff på strawberrynet.com och mitt i allt det här känns livet som om det är på väg att tippa över. Till något mindre bra. Eller jag vet inte. Bra och dåligt på en gång. Förändring, i all afall.

Halvbråk med chefen och sen åt andra hållet igen och som topp på det här får jag ett mail av min pappa med världens fetaste beröm i, helt oväntat och konstigt, men han är yrkesfotograf och berömmer mina foton väldeliga, pratar bildjournalistik och beundrar och berömmer ännu mer. Konstigt. Men trevligt.

Och nu ska vi åka en sväng. Yesh.

tori

jag blir lite orolig, men det låter fint någonstans också. precis som du skriver: turbulent. kramar!

2007-04-15 13:41:50

Livstid

Vad är egentligen streptockocker? Dum fråga förstås, det är väl en bakterie men jag skulle vilja utbilda mig lite mera. Vi är nog vanligtvis ovanligt friska i vår familj eftersom jag inte behövt lära mig ovanstående än, men se, jag har varit av- och pådålig sedan mitten på januari (det är sant!) och kanske skulle behöva bredda kunskaperna. Så ut med det bara, hur vet man vad det är man har och hur botas det?

2007-04-15 17:20:55

Corn

Livstid: streptokocker är en bakterie, som kan ge halsfluss bland annat. Man blir oftast rejält sjuk, får man streptokockutlöst halsfluss så får man ont i halsen och feber, nästan aldrig förkylning/snuva samtidigt. Är det halsont i kombo med snor osv så är det sällan bakterier. Tror jag - det är vad jag har läst mig till. Har du varit av- och pådålig utan att bli jättedålig så är det nog snarare en seg virusinfektion du dras med. Det är ganska vanligt att man smittar runt runt i en familj, en kan tex vara frisk bärare och smitta de andra.

2007-04-15 22:32:40

Livstid

Tack för bra info. Ja, det är nog virus jag har... misstänker jag. Hoppas så att ni blir friska och att allt vänder. Tänker på dig!

2007-04-19 09:43:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.