Gjort nu

kicko 2007-03-29 11:34 (9 kommentarer)
Pratade med ADn som tyckte att jag skulle stanna kvar i april men skita i att komma hit, för så hade han gjort. Jag har inte mage till det. Velade lite till och insåg att det är lika bra är att jag accepterar det val min mage redan gjort, och talade om för chefen att "april och sen får vi se" funkar precis lika jävla illa som det gjort hittills, jag skulle inte jobba bättre och bara må sämre, så nej tack. Han var totalt iskall och tyckte att det var helt ok för honom. Och så ska jag så klart avtackas, men det blir inte nästa vecka då det är påsk, utan jag får komma hit veckan efter det. Jag som verkligen inte har NÅN koll på vad jag kommer göra, hur jag kommer må och var jag kommer vara sa nåt om att jag fick se om jag var i stan då, eller att jag skulle se till att vara i stan, minns inte riktigt - varvid han bara sa att nähå, då skiter vi i det.
Vafan? Det känns som att han bestämt sig för att jag bara är besvärlig och inte tänker bemöta mig på minsta lilla punkt.
Jag är å andra sidan medveten om att jag nog kan uppfattas exakt likadan själv just nu - men det tycker jag är lite mänskligt och förståeligt?

Det känns vare sig bättre eller sämre nu, när jag bestämt mig. Är det bra eller dåligt?

Bonita

Alltså..som du blir behandlad nu.... Blääää *lipar och fräser som värsta barnunge. Förstår dej FULLKOMLIGT!! Hur fan kan han förvänta sig att du med tacksamhet ska komma förbi om några veckor för att bli avtackad!!! När du inte lämnar stället sas helt frivilligt.
Fy Fabian vilken jäkla.....idiot!

2007-03-29 11:59:42

kicko

Jag pratade dessutom med honom direkt efter att tre andra blivit avtackade... hade jag fått veta mina val lite tidigare hade jag kanske hunnit bestämma mig så att de hunnit med även mig där (frågan är om jag hade fått en töntig delikatesskorg som de två som inte jobbat här så länge fick. Programmeraren, som jobbat ett år längre än mig, fick en ipod).
Dålig timing där liksom.

2007-03-29 12:06:29

Anni

Heja Kicko! Med tanke på chefens reaktion låter det som ett bra beslut. Nu är du fri att göra nåt vettigare av din tid, där nån uppskattar dej!

2007-03-29 13:10:11

Mysan

Mycket bra val. Kram.

2007-03-29 13:24:01

Vicky

Du tog ett beslut! Och håller med ovanstående, ett bra val! Skitskitskitskitchef. BrabättrebästKicko!

2007-03-29 16:05:48

Jazz

När min chef visade en jäkligt tråkig attityd mot mig så pratade jag ju både med min mamma (som varit fackrepresentant i många år) samt min egen representant. Båda sa samma sak - när det skitit sig så brukar chefer snabbt ändra attityd. Och att det är i stort sett omöjligt att ändra på den saken. Chefen vill bara gå vidare med de som han har kvar i båten.

Bådas råd var Släpp och gå vidare du med. Företaget kommer inte visa medkänsla och lojalitet, ta det och var bara korrekt artig. Bränn inte broar i onödan. Säg inget som inte måste sägas. Sen vänd om och gå. (med måste sägas så menade de inte allt som hjärtat säger att man behöver häva ur sig... sånt har man vänner till sa mamma)

Det är jäkligt tråkigt att få en sån behandling. Men jag tror gamlingarna hade rätt i det de sa. Jag valde att ta det som en lärdom och gick sen vidare.

2007-03-29 18:04:53

Jazz

Just ja.. det jag skulle säga är att min gamla chef är ingenting för mig längre. Inte hans attityd heller. Så idag är jag glad att jag inte sa honom ett sanningens ord. Idag är det helt omöjligt att tänka att han varit min chef i 6 år. Han är historia.

2007-03-29 18:06:08

kicko

ja, jag är inte dummare än att jag håller tyst med det mesta jag skulle kunna säga till honom. Däremot har jag återberättat en del av det han sagt till de av mina kollegor som jag tycker om och umgås med - jag vill att de ska se lite grann av det som fick mig att gå, jag vet själv hur ofattbart det är när nån bara slutar sådär annars...

2007-03-29 20:18:46

morsan

Ut och leta nytt bra jobb nu kicko :)
Bra att du berättade för kollegerna <3

2007-03-29 20:53:37


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007