Livstecken från internetlös

kicko 2007-04-24 14:13 (3 kommentarer)
Min granne jag snyltat nät av har inte varit synlig på över en vecka så eftersom jag inte orkat skaffa nåt eget har jag varit internetlös sen dess. Just nu är datorn och jag och äter glass och surfar och vi har det så trevligt så!
-----------------------------------------------------

Favoritsysterdotter är på besök sen förra måndagen och jag har faktiskt inte lessnat på henne än, tvärtom. Vi har det lugnt och skönt och spelar Sims och kollar på film på kvällarna.
-----------------------------------------------------

Annars står jag väl mest still just nu, jag stannade upp innan påsk för att landa och bygga upp all energi som allt strul på jobbet och separationen från E innan dess tagit av mig. Det börjar kännas rätt ok igen nu.
Det är fint.
-----------------------------------------------------

Förra veckan hörde jag av mig till Söt och sa att jag saknade henne och undrade om hon hade tid att umgås. Inte den veckan sa hon, men nästa - dvs den här. Frågade på nytt igår och då hade hon hela veckan uppbokad igen. Jag orkar inte slåss utan konstaterar bara att jag är kraftigt nerprioriterad och kommer nog göra mitt bästa för att skita i att höra av mig till henne på ett tag. Lite trist känns det allt, men men.
Man kan inte vinna alla...

Paula

Jag har svårt att förstå att du inte skulle kunna det...

2007-04-24 15:17:39

Vicky

Men nu är jag äntligen arbetsfri och undrar om det kan bli en fika i nästa vecka? (åker till familjen imorrn, men är tillbaka sent i helgen).

2007-04-25 07:39:55

kicko

Vi åker om varandra, Vicky... men jag är i stan fram till tisdag kväll, ring eller smsa eller nåt om du har tid!

2007-04-26 16:48:24


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007