closer than my peeps

Corn 2007-03-20 14:07 (inga kommentarer)
Efter en jobbig gråtig hemfärd igår och efter mitt rasande inlägg här gick jag och lade mig. Men precis då vaknade en av mina ungar och jag blev nästan upprymd - klockan ett på natten. Ett tecken på att man har spenderat för lite tid med sina ungar. Nåväl. Det var storabarnet och eftersom dubbelsängen var helt tom fick han följa med mig dit. Han blev också lite upprymd och pigg och låg ihopkrupen bakom mig och fingrade på min ryggrad med varma händer och så pratade han om att han ska uppfinna ett slags lokomotiv av jeepens kasserade bakaxel. Upprymda rösten och lilla goset. Lilla fina. Sen somnade han men knappast jag eftersom jag låg vaken och funderade på mitt jobb. Vid fyra vaknade han och var kissnödig så vi fick fixa och dona med det och sen somnade vi om i hans egen trånga säng.

Ledig soft dag med pastalunch och film och lekar och legobygge. Jag pratar med starka fina kvinnor i min närhet och känner mig stärkt.

Min stora pojke leker tåg och den lilla tittar på Molly och räknar högt till elva. Nu ska jag leka med lego och sen ska jag försöka få med mina barn till stan.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.