Knepig typ den där Anni

Anni 2007-03-07 14:29 (3 kommentarer)
Oj oj, jag har just blivit utmanad av Vivi:

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Nu kör vi:

1. Jag kan inte hålla styr på mina fötter. När jag sitter och läser eller funderar börjar jag vifta och göra små cirklar med tårna. Märker det inte ens själv, förrän någon irriterad person i min omgivning påtalar saken.

2. När jag äter små saker, typ vindruvor, smågodis etc tar jag inte en bit utan två, bara så det ska bli jämnvikt i munnen, en bit för högersidan och en för vänstra. Om jag tar en näve russin och det inte går jämnt upp går jag faktiskt tillbaka ibland och tar ett litet extrarussin så det stämmer. Detta är förmodligen bara en väldigt skum ursäkt för att ta lite mer, och lite mer…

3. Jag avskyr att ha på mej mössor, cykelhjälmar etc som klämmer åt runt skallen. Det känns klaustrofobisk på nåt vis, öronen kan inte andas. Kanske är jag fisk och har gälar?

4. När jag var liten associerade jag ofta människor med färger. Nu är det mer sällan, men jag kan fortfarande se en färg och tänka på någon särskild person.

5. Jag har svårt att släppa saker och gå vidare. Kan inte bara strunta i en halvläst bok eller oavslutade diskussioner. Envis som synden och ger mej inte förrän jag är färdig. Antar att det hör ihop med min tvekan att hoppa på nya projekt om jag inte vet hur de slutar. Jag vill ha facit innan jag börjar och gärna öppet köp och ångervecka innan jag åtar mej något. Men å andra sidan - har man väl fått mej att lova något, håller jag det.

6. Ibland dagdrömmer jag ihop långa dialoger med mej själv i huvudet. Gärna på andra språk. Börjar fundera på hur jag skulle kunna uttrycka mej om jag hamnade i nån konstig situation och spinner vidare på det tills jag vaknar med ett ryck och hoppas att jag inte pratat högt för mej själv.

Så nu vet ni alla mina konstigheter. Utmanar vidare alla Hypodeaner som känner sej manade!

Pocks

Haha! Jag har några liknande tics, Anni!

2007-03-07 14:32:33

Jazz

Haha! Jag associerar lukter med toner. Och det är konstigt. För jag är både tondöv och har konstigt luktsinne.

2007-03-07 14:38:10

Maria

Ah, nummer sex gor jag med! :o)

2007-03-07 15:52:15


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!