Strapatser

Anni 2007-02-22 09:11 (2 kommentarer)
Här har varit snöstorm! Mer storm än snö i ärlighetens namn, men vi har meterhöga drivor och minusgrader och det är illa nog för att vara västkusten.

Plogbilarna har förmodligen kört skytteltrafik, men av någon anledning måste dom ha missat mitt kvarter. Pulsade ut imorse och försökte ta mej ut till cykelbanan, men det var bara att ge upp. Efter hundra meter snubblade jag, landade på arslet i en driva, vände, gick hem och bytte till torra jeans.

Ut igen, försökte skotta fram bilen. Baken var ren och fin, men hela framdelen var snödriva upp till motorhuven och hela vägen under magen. Gav upp. Gick in, packade ner torra byxor och strumpor i en väska och pulsade till jobbet, genom skogen.

Nu har jag bytt till medtagna byxor. Skorna står i varsin snöpöl och överallt hänger blöta kläder på tork. Funderar på vad som hände med såna där galonbyxor som man hade på lekis. Finns dom i vuxenstorlek månntro?

Pocks

JA! De finns. Kolla på överskottsbolaget. Jag övevägde att köpa såna för några år sedan. Inte är de sngyga men de finns. Fast så finns ju snygga gortex som gör jobbet åt dig.

2007-02-22 09:25:31

Anni

Det lutar nog åt snygga gortex då, fåfäng som jag är... ;-)

2007-02-22 10:25:25


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!