Tisdag

Lisasan 2007-02-06 14:53 (3 kommentarer)
Den döda råttan ruttnar långsamt. Förmodligen kan ni tänka er hur det stinker.

Idag hemma från jobbet. Har i veckor haft blåsor i halsen till och från och idag gick det bara inte. Jag har svårt att svälja och det ömmar långt ner på halsen. Men det ger sig säkert om några dagar.

Idag ringde så läkaren. Trots allt fass säger och trots allt som många andra källor på nätet uppger anser min läkare att min medicin inte kan ge ögonskador. Det är verkligen jättekonstigt. Jag är oroad, ja. För permanenta skador på synen går inte att laga, och om läkaren har fel så ligger jag risigt till ifall jag följer hennes råd. I ren panik slängde jag iväg ett hypodea-mess till vår egen hypodea-läkare. Det är en svår situation när man har en läkare som man egentligen litar på, som är jättetrevlig och bra att ha att göra med, men som säger något som går emot alla fakta man hittat. Och synen är jag inte beredd att offra för att inte vara en jobbig patient.

Jag hade några avsnitt av Hex på datorn som jag började kolla på för första gången idag. Perfekt när man är hemma och krasslig. Märkligt nog var första avsnittet helknepigt. Jag fattade absolut ingenting. Tills jag insåg att jag hade sorterat avsnitten fel i utforskaren, och således klickat igång det sista avsnittet först. Dom där halsblåsorna har kanske spritt sig till hjärnan också? Så från avsnitt fem till avsnitt ett. Nästa avsnitt jag ser blir nummer två. Hmm.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may