i'm just looking

Corn 2007-01-08 00:35 (8 kommentarer)
...for a little squeeze
face to face and cheek to cheek

Idag var det släktkalas men jag fick ursäkta mig efter ett par timmar för att åka och jobba, vilket var skönt. Ursäkta om jag är lite trist men jag är inte född in i en storfamilj och kommer nog aldrig att vänja mig vid sådana heller. Jag går runt och blir rastlös och lutar mig mot dörrposter och följer tacksamt med när någon av mina barn vill gå iväg till något lugnare ställe för att läsa en bok eller två. Och den lilla är så gudomligt söt i jeans och lite bowlarskjorta och när jag säger till mannen "kolla vad rockabillysöt han är" så hör den lille att jag säger ordet ROCK så han slänger upp händerna i luften och gör v-tecken och grimaserar för att se hård ut och säger "Johnny Cash - nummer ett!".

Men sen åkte jag på kalla vägar till jobbet där jag satt vid min dator i sjukommafem timmar och sen åkte jag hem på vägarna som nu var blöta och hamnade visst vid datorn igen för att kolla alla bloggar jag inte vågar kolla på jobbet.
På jobbet kollar jag bara klädsidor och tusentals jeans, och förlåt mig, jag vet att färgen blå är THEEE jeansfärg. Men jag tycker inte om blåjeans, inte särskilt i alla fall. Bara vissa nyanser. Men jag ser massor av svarta och grå jeans som är snygga och jag hoppas att jag kan förminska min rumpa en aning under våren och klämma ner den i fler snygga jeans. Jag borde äga fler jeans. Det finns så många borden. Det största bordet (!) just nu är att vänja av min kropp med socker, för fjärde gången eller något sådant. Det måste gå, det har gått förr men sen har jag trillat in i det sötsliskiga lilla träsket igen.
Nu äter jag ägg och ost och tänker på snygga jeansrumpor så fort jag blir frestad av the sugar.

Jag längtar lite till Helsingfors. Som vanligt: till något annat. Bara litegrann?

Men imorgon är det dags att rycka upp sig och åka till stan och gå på viktiga jobbmöten och kanske kanske våga sig till gymmet och TRÄÄÄNA.

Ika

Jag tänkte också sockertorka här nu... senast jag var "ren" kom påskeländet ivägen. Det var då sådär 20 månader sen. Men det var oändligt skönt när det varade så jag hoppas komma dit igen. Lycka till med det och med jeansrumpan .

2007-01-08 00:44:02

comley

svarta, urtvättade & kroppsformade punkjeans är fienden, länge leve den blåa denimen!

2007-01-08 01:00:13

crackgrrl

i heart urtvattade kate moss jeans! och haller med om stora slaktkalas, fy fan :(

2007-01-08 04:46:12

Kanel

Sockerfritt är bra! Heja dig!

2007-01-08 08:09:22

Pocks

Tänk att den där annan-längtan är så stor. Förra året gjorde jag många många resor utanför rikets gränser, väldigt många. En resa varje månad nästan - i alla fall från juni till årsskiftet. ÄNDÅ har jag den där längtan. I natt drömde jag om tusen och en resor - jag sprang runt och fotade allt för att ha minnen kvar när jag kom hem. Jag vet inte hur jag ska tolka det - det verkar inte som om man kan få nog hur många såna andra upplevelser man än får. Nu sitter jag och stirrar på almanackan för året, som nyss var tom, och blir nervös när jag ser att den redan börjar bli inbokad och jag vet att jag behöver egentid SAMTIDIGT som jag bar amåste måte måste få åka på alla resor som kostar nästan noll kronor. Ack ack ack.... Go blackie.

2007-01-08 09:00:49

Corn

Ika: tack, det GÅR ju att komma dit igen! det fixar vi.

comley: hm. I don't second that.

crackgrrl: hear hear! Precis så. Kate Moss är snygg. Själv har jag dubbelt så tjocka lår eller kanske ännu mer, men jag har grå jeans ändå. Det är fint.

Pocks: det är väl vår generation som ständigt söker kickar... inte alla men väldigt många. kram.

2007-01-08 17:29:53

Baumbi

åh jeanssjälsfrände! mina favvosar är ett par smala gråsvarta som faller i delar. därför har jag köpt ett par till. exakt likadana. hehe.

2007-01-08 19:00:12

Corn

Baumbi: smart drag! jag tänkte göra samma sak idag fast det fanns inte rätt storlek just där. Darn! Fast först av allt måste jag gå ner minst fem kg :D

2007-01-08 19:34:07


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.