don't you know this is war

Corn 2006-12-22 20:49 (2 kommentarer)
Julstämning är ganska svårt att uppbringa. Idag tog jag i alla fall min make i handen och for till stan, bara vi. Vi hittade en schysst parkering och sen stålsatte vi oss och gick in i smeten och shoppade det sista, det gick snabbt, vi är effektiva när vi måste. Tur att vi nästan bara köper julklappar till barnen. Annars hade vi aldrig hunnit. Fast det hade ju varit roligt ändå. Äsch.

Idag i en apotekskö så ringde jag min telefonbank och fick nästan ett slaganfall när jag hörde att jag hade fått massor av stålar på mitt konto. Jag har levt knaper-knapert i flera månader nu och nu kom lite ackumulerade pengar in och det satt så fint och jag kunde inte låta bli att storflina och genast plocka åt mig en burk Vichy ansiktskräm där inne på apoteket, och sen gick jag glatt till frisören runt hörnet och köpte riktigt schampo och balsam för dyra stålar, för första gången på lääänge.
När jag kom hem beställde jag tre dvd-boxar också, så shoppingsugen och oerhört lättad var jag.

Igår var jag hemma hela dagen med två små gossar varav den ena hade feber. Vi tittade mest på film och slöade och mitt på dagen lagade jag en konstig vegetarisk röra som ingen av barnen ville röra vid, så jag frös in den plus fullkornspastan och skrev "PUNKGRYTA 2 portioner" på lådan. Punkgryta är så fint.

Bästa orden these days är de från min chef: "Allt ska bli bra".

Kändisar jag gärna skulle möta under en mistel
(aka "Snoggable" julspecial):
1. Tre Cool (trummis i Green Day)
http://www.vip-blog.com/medias/0406/835001mtv_newschr2520(2).jpg
2. Thedor Jensen, The Plan
http://www.svd.se/images/ettan2006/061003/Theo-Jensen-339.jpg
3. Martin Gelin, journalist
http://myspace-705.vo.llnwd.net/01502/50/73/1502663705_l.jpg

Ja, jag vet inte vad det är med mig. Just nu är alldeles uppenbart ganska blonda killar med stora näsor, munnar och ögon min nya giv. Gärna skäggiga och lite rufsiga också.

Annars drar jag fram alla våra skivor och ställer in dem i bruna snygga rummet. Hyllan är full men skivor finns det kvar. Vi upptäcker att vi har väldigt många bra skivor.
Nu ska det upp en gammal stringhylla till alla tusen pocketböcker också.
Yeahyeah. Imorgon kommer släktingarna. Nu måste vi städa.

Baumbi

mhm, rufsiga pojkar is da shit. håller med dig. du fick mig just tänka tanken att man alltid borde ha med en mistel i väskan. just in case. man vet ju aldrig vem man springer på. ha en fin jul :)

2006-12-23 16:38:54

Imma

jag tycker Green Day-killen ser så himla läskig ut för han påminner om otäcke Thin Man i Charlies Änglar. Eller egentligen kanske han inte gör det särskilt mycket, men nånting är det...

2006-12-25 20:51:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.