Sjuk och klen

Lisasan 2006-12-15 19:21 (5 kommentarer)
Det känns som att något är rätt så fel på mig nu. Jag har lungsäcksinflammation, det vet jag ju. Ont i halsen har jag haft ett tag, men idag har det blivit mycket värre. Jag har också ont i bröstet, svårt att andas ordentligt, känner mig ständigt lätt andfådd, och mina ben känns som spaghetti. Luftrören värker ända ner till lungorna. Dessutom är jag löjligt trött vilket ju är ett tecken på att något är fel. Lungsäcksinflammation i sig är ju inte så farligt, men jag vet jag ju att det kan gå över till hjärtsäcken, och jag misstänker att det har gjort det nu. Det gjordes ett EKG i tisdags som inte visade något konstigt, men jag vet inte om hjärtsäcksinflammation verkligen syns på EKG.

Jag tror att jag verkligen måste ta det lugnt nu. Och väggen som måste rivas kan inte vänta, men sambon får nog göra det mesta jobbet. Jag brukar göra mitt bästa, men idag känns det som en dålig idé att ens försöka. Jag blev heltidssjukskriven i tisdags men har ändå jobbat hela veckan (färre timmar), men jag tror att jag måste inse att jag är besegrad. Det finns egentligen ingen anledning, och ingen tackar mig om jag jobbar mig dödssjuk.

Idag känns mina klagomål rätt patetiska, men jag känner mig å andra sidan osedvanligt urvattnad. Och om en vecka är det jul. Vem kan dammsuga här hos mig?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may