Pleurit

Lisasan 2006-12-12 17:30 (3 kommentarer)
Var på ett jourbesök hos reumatologen idag eftersom jag har haft lungvärk i minst fyra veckor nu. Jag hade tänkt att försöka härda ut, men till slut går det ju inte utan man måste ringa läkaren. Lungvärk är inte jättemysigt.

Domen på pappret idag löd "misstänkt pleurit" (lungsäcksinflammation) och det är precis som det brukar. EKG och lungröntgen visade inget, vilket är bra, så jag har i alla fall inte vätska i lungan som jag har haft förut. Men ändå. Enligt läkaren finns det inte så mycket annat det kan vara, och med SLE får man räkna med att åka på pleurit då och då.

I alla fall sjukskrev läkaren mig en vecka trots att jag sa att jag nog inte kunde vara borta från jobbet. Så jag vet inte jag. Jag går nog och jobbar några timmar i morgon i alla fall, och sedan funderar jag på om jag kan jobba typ halvtid resten av tiden. Jag hoppas det funkar. Men med tanke på hur det har utvecklat sig på jobbet den senaste tiden har jag insett att det inte längre finns någon som helst anledning att riskera hälsan för jobbets skull. Går det åt skogen gör det det ändå, och går det bra så får jag ändå inget för det - varken tack eller pengar.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may