hybris-dagbok

Corn 2006-12-08 16:14 (11 kommentarer)
Jobb igår, ledigt idag.
Dagens mest uppfriskande händelse var att jag blev kraftigt in-spanad av mycket söt yngling på Coop av alla ställen. Weird. Alltså, där går man, med kundvagnen full av två (förvisso söta) barn, och så går det en söt man och kastar låååånga blickar. Är det inte fantastiskt? När man brottas med barn och jackor och riskakeförpackningar och avocado. Med risk för att bli hybris-stämplad så skriver jag om det här. För ja, visst, det är klart att folk spanar in andra människor överallt. Jag vet det. Och jag vet att jag inte är fulast i världen, men inuti känner jag mig oftast så.

Vi var vid kassorna ganska exakt samtidigt och då var det så extra uppenbart att han tittade på mig att jag inte kunde låta bli att le litegrann och då smajlade mannen i fråga stort och i ögonvrån såg jag att han stod och såg efter mig medan jag med ganska raska steg och ett flin som inte ville gå ner klampade ut med rodnande kinder.

Jag vet, jag vet. Löjlo. Men det spelar liksom ingen roll att jag får höra att jag är söt och fin av människor jag känner och tycker om, det går inte in så bra, bara ibland, men när det är uppenbart att en främling tycker så, så blir jag extra glad. (Han kanske blev betalad av nån?). Hahahaaaa.

well. made my day. Alltid nåt.

Sen har jag lekt superhjälte med mina barn, jag fick vara Stålmannen och blev bjuden på kaffe och bullar på Spindelmannens veranda. Mycket trevligt.

Nu är det dags för nästa julbord så jag måste försöka göra mig snygg.

Och idag ringde jag det ganska plågsamma grattissamtalet till min pappa. Det gick ganska okej.

Desto bättre är det att jag och min lillebror utbyter riktigt stora ord. Finfint.

Doris

Du är ju snygg!!!

2006-12-08 17:02:25

vajlan

först tyckte jag att Wowowow, vad roligt, o vad jag känner igen mig i att det sitter bra som fan att få uppskattning o sån uppskattning dessutom, men sen började jag i vanlig ordning att vända på steken o blev skitsur när jag fantiserade om att Maken skulle bli så glad över att just en pingla spanade in honom o tyckte han var läcker, kanske t o m gladare av det än av att jag säger det.. gaaaah. jag kan inte ta in i hur man klarar av att vara poly! men grattis hursom från en som inte vet hur du ser ut men som tror att din fina personlighet gör att du lyser.

2006-12-08 17:30:12

Tintomara

jag har ju inte sett dig. men rent allmänt kan man ha en väldig utstrålning och mycket charm utan att vara konventionellt snygg. Tänk efter hur vissa människor alltid gör intryck och blir ihågkomna av dem de träffar, om så bara helt hastigt, och vissa är det tvärtom för. Och det är inte alls avhängigt av skönheten, utan - ja, något annat.

2006-12-08 17:33:29

vajlan

för att inte trampa i hypoklaveret igen kanske jag måste klarlägga att vidaretänket på mig själv o min man inte har ett skvatt att göra med hur jag uppfattar dig o hur det där på Coop var, kändes, såg ut und so weiter.. det var bara det vidaretänk som jag alltid ägnar mig åt o som jag tror att de flesta som läser gör också. kan man inte relatera alls så finns det ofta mindre anledning att läsa, om inte det är själva olikheten som är intressant. o nu snurrar jag in mig i mina försök att vara tydlig... inte ovanligt. :D

2006-12-08 17:36:40

tori

åh men klart du ska gona dig i att bli spanad på! det är ju liksom inte något som händer varje dag! (ja, inte för mig iaf ;))

2006-12-08 19:03:49

Corn

vajlan: okej, jag tror att jag fattar. fast just nu när jag skriver detta är jag sanslöst berusad men ändå. Fast ändå; jag tror att jag skulle bli uppriktigt glad för min mans skull om ngn spanat in honom. Det var ju det som var extra fint, det var tusen gånger oskyldigt fast uppenbart ändå.
och den här mannen kunde väl knappast se min charm/personlighet, och det var det som var så SKÖNT; jag ville bara vara rätt och slätt snygg, inte bakom en massa grejer som att jag är charmig/rolig/snäll osv, förstår någon vad jag menar nu? Jag tror att jag helt enkelt var SNYGG, klart att min personlighet INTE syns sådär hastigt, och jag tycker att det var skönt eller nåt.

2006-12-08 23:52:45

Corn

...och jag hoppas att killen i fråga blev lika jävla uppfriskad som jag av det!

2006-12-09 00:33:15

Betty

jag skulle4 också bli gladf om min man bleb flirtad med. oh dte är jag övertygad om, att han bli (flirtad med alltså).

2006-12-09 15:18:53

Betty

så däer illa skriver man med en tjuvläsande sork i knäet

2006-12-09 15:19:17

vajlan

jag önskar jag blev det lite oftare.. suck. o jag önskar inte min man blev inspanad, jag är tillräckligt skör o osäker o obekräftad just nu som det är tack så mycket. när jag sa nåt om utstrålning var det inte dina inre egenskaper som rolig o snäll utan en resning, en kvinnlighet, nåt som ger mkt åt snyggheten. man kan ju ha skitsnygga drag eg men helt o hållet smälta in i tapeten för att man har noll personlighet eller inte förmår få den att synas på utsidan. nåt sånt menade jag.

2006-12-09 15:31:24

Corn

och så ska jag förtydliga ang vajlets kommentar. Jag är inte POLY! :D

2006-12-09 16:39:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.