Fjärde kvällen

kicko 2006-12-04 08:59 (6 kommentarer)
Tänk på hur du vill göra - du behöver inte svara nu men inom de närmaste dagarna. Vi behöver ju inte lösa allt praktiskt på en gång
Efter två dygns tystnad vad det vad Erik hade att säga igår kväll.
Hur jag vill göra vad? Hur jag vill ha det med vad? Vad för praktiskt?
Inget svar.
Ja, tänk på det ett tag bara

Nä. Jag tänker inte ägna mig åt att gissa vad han menar längre. Jag tänker inte unna honom att inte vara rak och rättfram.
Alltså frågade jag honom, när vi gått och lagt oss exakt vad det var han pratade om. Han menade på att det kanske var svårt rent praktiskt att flytta ut alla prylar på en gång, så mitt bohag fick stanna ett tag om jag ville.

Jag undrar om han tycker att han är så tydlig han kan vara?

Jag sa att varför SÄGER han inte det på en gång istället för att ägna sig åt omskrivningar - jag är inte upplagd för att gissa, jag kan inte tänka flera steg och vara säker på att de är åt samma håll som han tänker. Jag är lite dum just nu, min hjärna funkar inte. "nä, jag märker det" sa han, varvid jag började gråta och upplyste honom om hur mkt jag hatar när han får mig att känna mig som en idiot, och att han är alldeles för bra på det. Det kändes lite orättvist eftersom jag definitivt gav honom den bollen, men jag förbihåller mig rätten att vara aningens irrationell för tillfället.

Anni

Neej! Du är inte dum! Kom ihåg det! Kram!

2006-12-04 12:52:14

Bonita

Du är en av de klokast människor jag stött på.. så jag hänger på Annis ord..
kram

2006-12-04 14:01:29

Jazz

Kanske gav du honom just den poängen lite väl billigt. Men du har i övrigt så rätt. Det är slut på att sitta och gissa vad han säger och menar. Det är dags att han börjar snacka. Och det är dags att han snackar så att du förstår. Så stå på dig där. Nu är ni inte längre ett ni. Nu är ditt jobb att försöka brygga över förbi. Han ansvarar för sitt och du för ditt. Säger han saker som han vill ska gå fram får han säga det på så många sätt det behövs tills du är med på vad han säger. Det är en av mycket få fördelar när det tar slut... det är även slut på all det jobb man har lagt på att vara i synk.

2006-12-04 14:17:09

Jazz

*host*
Oj... vad HÅRD min kommentar lät. Så menade jag ju inte. Men ofta har man ägnat så jäkla mycket tid och energi i slutet att trippa på tå och försöka att vara till lags (i hopp om att det är en dipp som snart ska vända) Och någon gång måste tå-trippandet få ett slut och man måste återigen kunna tänka på sig själv. Den stunden är nu. Det är så jag menade.
Jag ber om ursäkt för mitt hårda "ni är inte ett ni" och allt annat jag skrev i förra kommentaren. Det var kommendör-Jazz som försökte hårddra det lite. Känns lite okänsligt dock.
Kram.

2006-12-04 17:12:19

Morris

Åh, alla hjärtan till dig!
Kramar.

2006-12-04 18:05:40

Skylla

Hjärtegullet mitt!
*blåser och sätter på Lille Skutt-plåster*

2006-12-04 19:16:46


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007