do you cry, do you pray?

Corn 2006-11-26 22:28 (3 kommentarer)
Det är lite såhär att jag lever det lilla livet, men har en dragning åt det stora. Så är det. Men det lilla livet är stort det också. Min 2,5-åring är rolig och bråkig och tar ut batterier ur fjärrkontroller, pillar ut foton ur deras ramar och gömmer dem sedan, gömmer bitar av mackan bland leksakerna och så vidare. Varje kväll skriker han "jag vill inte borsta tändorna! jag vill inte borsta tändorna!" och när han vill ha en clementin/mandarin säger han "kan jag få en margarin?". Och sen när han ska sova är som en liten snurrande pratande propeller, "sjung "en kulen natt min båt jag styrde, mamma!" och han söker sig mot min kropp, vi ligger lite sked och han är den minsta sötaste kaffeskeden och jag är en stor uppläggningsslev i jämförelse, och han hugger tag i min arm och drar den mot sig och jag hamnar med munnen mot hans ögonbryn, mot mina läppar känner jag den lenaste babyhuden och så mummelsjunger jag mot hans panna och precis så somnar han.

För övrigt så är jag verkligen inte någon shoppinggalen människa. Jag tycker att det kan vara ganska jobbigt att shoppa, till och med. Men nu, när jag har grav ångest över vår otroligt dåliga ekonomi, jag menar det är inget skämt att sitta med ett par hundralappar och inte veta när nästa inkomst kommer, NU surfar jag efter allt jag vill ha och spanar på i-pods och en grymt snygg jacka/kappa på asos.com, och igår köpte jag faktiskt smink mot faktura på eleven.se, det var JÄTTEDUMT men jag har nog fått pengar när grejerna kommer, jag fick nästan lite hjärtklappning när jag såg att orderbekräftelsen hade ramlat in i inboxen, det blir den där feta svarta cream eyelinern, med pensel till. Det är inga stora grejer men stort i det lilla, jamenvisst, särskilt när man inga pengar har. Som sagt. Men skönt var det. Jag hoppas att eyelinern är värd alla pengar i världen.
Sen vill jag ha böcker av Chip Kidd och om Walker Evans och allt det där.

Och så slänger jag i ren panik ut lite grejer på tradera och blocket, jag vill SÄLJA SÄLJA, och så tar jag bilder på mig själv i alla mina threadless-tishor, för skickar man in sådana får man poäng som gäller som cash när man köper tröjor nästa gång och min kundvagn är ju fylld med sju vackra tröjor som jag i och för sig aldrig kommer att köpa, men förstå att jag är peppad på att få fler poäng.

Annars har vi fått en stor flaska rom av de hemvändande svärföräldrarna. Rom! nu måste jag googla romdrinkar.

Jag har flummat bort mitt linslock till söta lilla Nikongubben. Fan också.

Och så slösnackar tori och jag löpande under hela dagen, mest om pojkband och jag blir inspirerad att youtuba lite efter Gary Barlow och Backstreet boys. Det är fina grejer.

Jag har hittat nya bra bloggar att läsa, bruden är asbra och utterungarna är roligast i världen.

crackgrrl

usch, jag vet hur ruttet det är att vara pank och inte ha en aning om när nästa check trillar ned i brevlådan. extra bonus för skitarbetsgivare som betalar en 9 månader för sent :(

2006-11-26 22:32:31

leaves

Hörru Corn, jag har ett seriealbum jag skulle vilja skicka till dig men jag vet inte om du har det redan och jag har inte din mailadress kvar. Kan du maila mig istället på anna.lof@gmail.com?

2006-11-27 00:01:48

vajlan

är för död för att kommentera mer än att visst är det roligt att läsa Bruden?

2006-11-27 18:02:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.