Love is only a game

Corn 2006-11-11 22:26 (2 kommentarer)
Jag håller ihop, jag gör det ganska bra. Men bara om jag inte tänker alltför mycket ut åt sidorna, jag måste se rakt framåt och inte ta några sidovägar.
Jag blir svag och ledsen när jag tänker åt vissa håll och förbannad och svartsint när jag tänker åt andra.

I alla fall så målar jag tjockt med kajal runt ögonen och min snart-5-åring tittar intresserat på och vill ha han också, först tvekar jag men sen tänker jag "äh vad fan" och låter honom få lite kajal runt ögonen. Sen tar vi på oss svarta rockkläder båda två. Och så åker vi till stan och köper färgprover på burk, jag är som vanligt kärringen mot strömmen och vill ha ASFALT på en vägg, det är en snygg mörkgrå färg med en ganska varm känsla, trots att den är mörk. Ljust "dun" på de andra tre väggarna (jävla fondväggar som förföljer oss!), och resten av familjen är tveky men jag vill ha det där mörka mörka. Vi får se. Jag har provmålat lite grann. Det blir svart, det blir coolt. På vägen till stan tittade vi in på byns lumpbod, där stod en rätt cool svart skinnfåtölj med hög rygg och liten fotpall, 200 kr, den var ganska sliten och nött men SNYGG. Imorgon kanske jag åker dit och slår till.

Pratar över msn med en gammal vän (och hångel i ett par perioder men det känns som i ett annat liv), vi har inte setts på sex år och pratar nu plötsligt om att ses igen, bara lite kort sådär, i Stockholm där han bor, för att dricka tusen öl, röka tusen cigg, och vara superbesserwissiga mot varandra som vi kan så fint. Popquiz och introtävlingar och slå-varandra-på-fingrarna-i-musik-grejer. Det vore faktiskt fint. Det ska nog bli av. Han kallar mig panda-mutti eftersom jag är ett överårigt indiekid och det låter så roligt. Panda-mutti. C'est moi.

Och så undrar jag var man köper smashbox-smink. Måste googla.

Och så får jag en frinattskupong från Ibis eftersom de har krånglat med något medlemskort (den enda funktionen är att man får gratis kaffe när man är där, typ), och jag printar ut den och det rycker i resnerven och jag vill genast boka en hotellnatt för mig själv i Sthlm, det kanske kan bli aktuellt om jag ska ner och skriva kontrakt med tidningen.
Fast samtidigt satt min äldste son vid middagen och ville få mig att lova att aldrig mer åka bort, "för jag gillar inte när mammor åker bort och är borta i sex nätter" och jag kan inte lova, och just därför känner jag mig så dum och hemsk. Jo min vän mamma vill åka bort. Hon behöver det. Men jag bara ler och lägger huvudet på sned och håller min sons ledsna ansikte i mina händer och pussar honom på kinden och avleder en smula genom att fråga om han kan räkna sina fingrar.

Sen kånkar jag möbler hit och dit och får på så sätt ett nytt vardagsrum och rensar bland videofilmer och dvdfilmer och dammar och putsar och hittar tusen ton leksaker under sofforna.

Annars lyssnar jag på Junior Boys och Mando Diao och försöker mig på hårborttagning medelst vaxning. Aaaaarghhh!!

tori

du tänks på, hjärtat! kram.

2006-11-11 22:42:56

Pocks

Mmm... same same som Tori säger jag.

2006-11-12 12:20:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.