charter

Corn 2006-10-06 17:15 (inga kommentarer)
Idag försöker jag pracka på alla mina msn-kontakter the Killers-videon, det är min nya mission.
Färdigpackade, resten av dagen har ägnats åt fika och runtflummande, städning av tomten (utemöbler är faktiskt en smula överskattade i oktober), stekning av massor av pyttesmå pannkakor. Det serveras inte käk på flyget, eller jo, för hundra kronor per person, och vi är snåla och allergiska så det blir medhavd matsäck som en äkta scoutfamilj.

Sist jag var på charter var för sex år sen, med min man, vi var nykära och det var på Cypern, på hotellet bodde vi och en hoper rödblommiga britter. De var gapiga och klagade på baconet och hoppade bomben i poolen. Det var roligt. Vi läste mest pocketböcker, åt en himla massa mat och godis, drack lite sprit och hade fantastiskt mycket sex. Hotellrummet var litet och varmt och vi köpte en boll som vi studsade mot väggarna. Tänk Naiv.super. Vi hade världens minsta badkar som vi turades om att bada i och när vi skulle beställa sushi på en japansk restaurang sade servitören "sorry, out of sea weed". Samtidigt var det världens skyfall ute så att det forsade vatten längs trottoarerna och på den japanska restaurangen regnade det in, så vi smet därifrån utan att ha beställt ett enda jota.

Den här gången åker vi tolv människor totalt. Helt annorlunda.
och vi vänder på dygnet; klockan 01 i natt ska vi åka ner mot Arlanda.

Och för ett par timmar sen somnade min älskade gamla katt Snoddas in, fjorton år gammal. Jag skickar tankar till honom och hans gråa mjuka päls med en vit "väst" på magen, och hans söta rosa nos. Lilla, lilla gubben.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.