Feels good pissing on a pand

Corn 2006-10-09 22:36 (4 kommentarer)
+a

Nu ar det kvall. Det ar morkt ute men sa dar medelhavsvarmt. Min familj sover och sjalv har jag skaffat mig femton minuters surftid. Nagra meter bort sitter en kille i receptionen och surfar han ocksa. Lugn och fin kvall, endast vart tangentknatter och luftkonditioneringen hors.

Allt ar bra. Det ar fint att vara i sommar igen, inte en san dar chock som det KAN vara, men nu ar det ju inte sa lange sen det faktiskt var sommar aven i Sverige.

Igar badade vi i havet. Vi vandrade dit nedfor vindlande vagar. Det ar varmt, kanske 23 grader. Jag har alltid varit ett riktigt blotdjur nar det kommer till att bada, jag har alltid alskat det. Som liten var jag i allra, allra langst. Min storebror kroknade innan mig och gick upp med bla lappar. Jag hade nog ocksa bla lappar men stannade anda. Men de senaste..... kanske tio aren har jag blivit en badkruka av helt felaktiga orsaker. For jag alskar ju att bada! Men det har varit min sjalvkritiska sida som har bestamt att jag inte far bara. Men igar jamforde jag mig med andra tjejer pa stranden och aven i mitt eget sallskap och domen var att jag duger. Sa det var som en ny och skon grej, att kasta det dar gamla oket. Visst finns det kvar, litegrann, men jag badade och hade inga problem med det.

Fint pa alla andra satt ocksa: tid for varandra. Barnen som sitter i timmar och leker med lego samtidigt som vi laser bocker eller bara glor ut pa den alldeles fantastiska utsikten. Idag skulle vi leta upp en supermarket men gick lite vilse och hamnade off-turist-straket och var istallet skyhogt ovanfor havet med magnifik utsikt, bland lyxvillor.

Och sa har vi sma sota mini-markets. Hoga trottoarkanter. Palmer, kaktusar, apelsintrad. Brittiska influenser lite har och dar. Shortbread och PG Tips. Britter overallt.

Jag agnar mig mycket at att fotografera konstiga skyltar. De har lite mani pa skyltar. Do not pee in the water.

Och sa overvager jag att ga till den dar sjabbiga syltan for att prova den beromda maltesiska specialiteten kanin. Fried rabbit! Weeo.

Men nu ar jag trott och min bok Roda vita rosen kallar pa mig. Den ar grymt bra och sa ar aven min semester. Aven om det har blev hur flummigt som helst.

och slutligen en jattekram till Tori. Nu slipper du vara pausfagel. Jag tanker pa dig.

Nora

Åh, så härligt!

2006-10-09 22:39:24

tori

jättekram tillbaks kära du.

2006-10-10 06:54:31

Doris

Finfint med semster!!!

2006-10-10 08:43:05

Pocks?

Härligt!!

2006-10-11 08:57:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.