Forever doesn't live here

Corn 2006-09-25 23:33 (5 kommentarer)
I dag slutade vi lite tidigare än vanligt, så innan dagishämtningen smet jag till stan och drog omkring och köpte the polotröja of the year. Man måste ha en ny varje år. Och sen gled jag in på museet och tittade på "Konstfeminism"-uställningen, sweet. Det var bra och upprörande och stärkande och snuskigt i en salig blandning. Sen gick jag därifrån med mestadels snusktankar i skallen.

Förresten pratade vi om självförtroende/självkänsla i skolan i dag. Sen fick vi skriva två positiva egenskaper om alla våra klasskompisar. Det var SVÅRT, en av dem har jag ALDRIG pratat med (och hon aldrig med mig, förstås) och då är det ju svårt att skriva något.
Men självförtroendepeppande blev det. Det var en del safe-lappar "glad & snäll" och de är ju ganska menlösa att få, men jag fick bara någon sån. Resten var utmärkt fint beröm, snart blir jag alldeles odräglig med mitt stora ego. Fyndig smart intelligent skärpt humor rolig vältalig trygg kreativ idérik
var några av orden om mig. Pahaha. Nu riskerar jag väl att verka superuppblåst genom att skriva ner det, men det bjuder jag på, jag är stolt och glad.

Hemma har jag lagat min berömda linspastasås som 4-åringen hatar men som resten av familjen älskar. Sen har jag snyggat till mitt fula Word-CV till en snyggare version i InDesign. I morgon ska jag på studiebesök på ett tjusigt företag där jag hoppas på att få jobb (vilket inte kommer att hända eftersom de inte söker folk just nu) och då måste jag ju ha med mig ett snygg-CV. Med bild och allt. Och så har jag målat mina naglar mörkt blodröda och ögonbrynen är noppade, jajamen. Och så lyssnar jag mycket på Marit Bergmans nya och tittar på This Life.

Okej. Mot sängen.

vajlan

klart du ska vara stolt o glad, varför skulle du inte vara det? ännu gladare över att säkert vara allt det där o inte bara i andras ögon utan på riktigt... äh, jag är trött o uttrycker mig taffligt. grattis!

2006-09-25 23:37:05

Prosit

Hoppas att studiebesöket går bra. Det är alltid bra att visa intresse, för även om de inte behöver ngn nu, så kanske de kan tänka på dig sen. Ja, Marits nya är bra, har du sett att hon ska spela i Gävle den 4 oktober?

2006-09-26 12:16:02

Doris

Vaddå snusktankar? I want details!!! ;)

2006-09-26 15:38:15

Corn

Doris: haha :) Jag är väldigt dirtyminded these days och tänker nästan jämt på snusk. ;)

2006-09-26 15:45:50

Corn

men några detaljer får du inte! :D

2006-09-26 15:46:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.