Crazy on the weekend

Corn 2006-09-24 20:20 (5 kommentarer)
Igår tog vi tåget till grannstaden, fast det blev ju förresten ersättningsbuss, och gratis också av någon anledning. Busschauffören bara viftade in oss och sa "bara gå in".
När vi åkte tåg hem missade konduktören oss (men var nitiska på alla andra i hela tåget) så hela resan blev gratis.

Jag köpte tröjor och gubb-byxor och skärp och Marits skiva och åt sushi och flamsade och hade det kul. Jo, det hade vi. Sen på tåget hem bestämde vi oss för att gå ut när vi väl hade kommit hem, så jag var hemma en halvtimme, duschade kvickt som attan, åt äppelmuffins som gossarna hade gjort, drog på mig rockstuket: grå tajta Lee, svart kortärmad skjorta + svart slips, nitbälte, converse. Min man skjutsade in oss och sen drog vi från krog till krog. På en lyckades jag få in oss båda för halva priset, och dessutom få stämpel utan att behöva stanna till elva först (fy fan vilken övertalningsförmåga jag ägde igår), träffade en smålänning i en garderob, dansade till ett konstigt coverband (bland annat "800 grader" av Ebba grön, "Beds are burning" av Midnight Oil, "Hard rock hallelujah" av Lordi, mysko mix.)
Öl är vanligtvis gott, men igår var det bara surt och jobbigt så jag drack konstig cider resten av kvällen. Det har väl gått lite inflation att det ska vara så jävla konstiga smaker på cidern, de mest exotiska frukterna och så vidare? Wasabi+nåt mer, det låter ju helvrickat. Och jag tog någon som hette Pomelo/peach och så finns det ju mandarin/chili, men i slutänden smakar de samma blask allihop.
Blev raggad på av snygg nittonåring som trodde att jag var 22. Moahahahah.

Jag hade ingen väska utan hade leg + kontanter nedskrynklade i min jeansficka. Funkade utmärkt. Vid tjugo över ett tog vi nattbussen hem och sen gick vi en kilometer i kolmörker, det var intressant. Somnade på soffan och idag är det en ny fräsch dag. Välstädad bottenvåning, trevliga och söta barn, fotbollskickande på tomten, med Hurriganes på stereon. Ack, vad skönt som motvikt till all djuuup musik jag har lyssnat på på sistone. Rak och ren rock, sjungen på grötig engelska. Snygg leverans, killar.

Och jag är så trött och förvirrad att jag inte ens vet vad jag skriver.

Ma

Haha, temat för coverbandet kanske var "låtar som killar skrålar med till" :) F.ö låter du väldigt snygg i din rockoutfit!

2006-09-24 20:29:36

Corn

ah, tack, och shit, JAG skrålade som fan!

2006-09-24 20:36:20

Ma

:) även brudar får skråla, men jag såg något program nån gång (eller var det radio?) där dom pratade om typiska grabb-skrålar-låtar. midnight oil typ toppade den listan har jag för mig.

2006-09-25 07:15:09

Doris

Det finns inget som får igång en Doris som skrål! Öl och skrål är jag BÄST på! Och luftgitarr...och som bakgrundssångesrska på Mustang Sally - med gester och allt.

2006-09-25 07:53:16

Bonita

Doris - DET vill jag se Mustang Doris!!

2006-09-25 08:05:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.