Everyday-life

Corn 2006-09-21 14:28 (1 kommentar)
* Frukost med gossar tre, eller två, om den äldsta mannen är borta. De munhuggs om vilken musik som ska spelas - den lilla vill höra "skeppet" (Möte i monsunen), den stora vill höra "playing for tomorrow" med legends, men ibland ber han om Snooks "längst fram i taxin" men den har vi ju inte, den hör vi bara på radio. Och lika bra är väl det för det är ganska mycket sex i den och jag vet inte hur förtjust jag är i tanken på att fyraåringen ska lyssna och lära sig sjunga den, det kan säkert bli fel på dagis.(fast lite roligt om han kom där och sjöng "jag är ingen alfahanne, honey)

De gillar hello saferide också, när jag satte på ep:n häromdagen kom lillsonen rusande och ville höra "aaah aaah aaah" istället för The Quiz.

Igår hörde jag hur lillpojken pratade så vänligt och lite tyst till någon. Jag tittade dit, och i hans tallrik gröt (med flingor ovanpå!) kravlade en fluga. Konversationen löd: "vill du äta frukost? Ja? Okej." och sen lade han ner sina händer så stilla i knät och betraktade flugan som gned sina små ben mot varandra. ("äckliga pinniga ben" som den stora sonen säger)

Sen lämnar jag på dagis efter eventuella missöden som bajsblöja-precis-när-man-ska-åka-hemifrån, omaka strumpor, bortsprungna koftor, gympaskor under soffan.

* Skolan, kursen, whatever. Intressant ibland, otroligt segt ibland. Ska skriva extremt bra CV, brottas med klyschorna, försöker tvinga ner dem på marken och formulera om dem.

På fredagar har vi "friskvård" då vi gör roliga saker utanför skolan, igår fick jag igenom mitt förslag att gå på utställningen "konstfeminism" på museet, i samarbete med Liljevalchs och Dunkers kulturhus (det är alltså en STOR grej ju), och jag var ju så nöjd, men i dag röstades det ner eftersom det ska bli fiiiint väder i morgon, vi ska spela kubb istället. Fan vad sjukt utvecklande att spela kubb!

Men om två veckor åker vi till Malta. Det blir sweet.

och så svassar jag runt i min mans grå Lee och trivs ypperligt med det.

Em

haha, kubb..vilket anti-klimax ;)

2006-09-21 21:30:07


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.