it hurts for breakfast

Corn 2006-09-19 22:32 (5 kommentarer)
Min kurs börjar gå liiiite sakta. "Det börjar verka åtgärd banne mig" som min man sjöng när jag beklagade mig. Men det är okej ändå. I fredags gjorde vi något avancerat personlighetstest (MBTI) och igår fick vi resultaten. Det finns enligt det testet 16 personlighetstyper och jag blev den där extroverta, intuitiva, kännande och flummmiga personen. ENFP. Det var ganska roligt. Sen fick jag ett häfte om min typ och om hur jag fungerar i olika lägen, som ledare, samordnare och så vidare. Det roligaste var "hur blir den här personen när den inte får utnyttja sina resurser, när miljön inte är stimulerande?"
* Ignorerar deadlines och uppgifter
* Blir överdrivet icke-konformistisk
* Blir uttråkad och rastlös

Hahahahha. Och om hur andra uppfattar mig - charmig, rolig, kvick, en som behöver mycket bekräftelse och även ger bekräftelse.

Okej. Nu kan jag åberopa det här varje gång något går mig emot, jag kan skylla på att jag är som jag är. Ja, jag vill gärna ha bekräftelse. So sue me. Och I'm a project starter. Det är min personlighet!

Annars är jag fortfarande lite flyktig, jag vill gärna gå promenader, äta äpplen (mest för att jag är så glad över att jag kan, reagerar inte allergiskt nu), lyssna på musik och vara för mig själv. Kommunikativ - javisst, men jag trivs rätt bra i mitt eget sällskap nu.
Det är kul med promenaderna, jag brukar inte vara sådär jävla keen på sådana, men nu känns det bra och lätt och jag studsar lätt på höstasfalt med mina converse. Medan jag går drömmer jag om att köpa Elvine-jacka och en bunt nya skivor. Marits nya måste vara bra, i alla fall så är låten "You can't help me now" guld.

Fram tills dessa inköp möjliggörs ser jag fram emot ett paket med Cheap Monday-grejer som kommer imorgon. Yah!

Och så har jag roddat ihop värsta resan om en och en halv månad, jag ska åka till södra sverige och träffa compadres och familj och så vidare, alldeles själv, och jag kommer att vara borta från familjen i en vecka, och det kommer att bli SWEET fast med min usual luck kommer jag väl att ligga däckad i magsjuka just den veckan. Skulle träffat en jobbmänniska i Sthlm också men det sket sig eftersom han var lite luddig och sade fel dag. Rats.

Och så pratar jag med min lilla söta bror på msn, eller han är ju 22 år, så han är inte så liten, men han är söt. Vi pratar om casual saker men även om the daddy. Alltid denna daddy.

doris?

Det var länge sedan jag gjorde den personlightestesten...skulle vara intressant och se om man får samma resultat eller om man förändrats...

2006-09-20 08:27:38

Bonita

Jag gjorde ett test för flera år sen när jag inte hade någon som helst aning om någonting, inte ens vad jag själv tycker eller hur jag agerar eller reagerar i olika situationer. Jag vill göra ett nytt.

2006-09-20 09:13:03

Doris

http://keirsey.com/swd.html

Inte lika ingående som den riktiga varianten, men kanske kul att prova?

2006-09-20 09:36:48

Jazz

Är det den där testet där man får en axel med typ extrovert och introvert på varsin ände av axeln och så hamnar man någonstans på axeln... men kan vara alltifrån mycket till lite, men man väger alltid över på ena eller andra sidan?

I så fall så var jag extrem på alla utom 1 av de 4 olika axlarna. Så när tanten berättade om urtypen för tex en extrovert person så kände jag igen mig fullt ut. *skrattar*

2006-09-20 11:03:18

vajlan

jag vill minnas att jag fick samma som du, men låg väldigt nära en annan också, eller om det var tvärtom. det den testningen utmynnade i var att tanten sa Du kan göra vad du vill, bara du bestämmer dig för det.. mkt hjälp.. fast det var ju najsigt samtidigt.

2006-09-20 11:15:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.