My day

Corn 2006-09-07 21:17 (inga kommentarer)
Skolan i dag var fruktansvärt tråkig, och hela mitt LIV var tråkigt. Märkligt hur saker kan wobbla hit och dit. Jag hade trekvartsbyxor och frös så att benen blev illande vita och den moderna tunna randiga halsduken värmde ju ingenting. Mens fick jag och sur var jag. På den extremt långa lunchen åkte jag ner på stan med min bil, och gick och tröstshoppade lite. Modeoffer som jag är köpte jag en svart kortärmad skjorta, det stod ss-shirt i den, och jag tänkte att "ja, den var ju lite militärisk men det är väl lite VÄL att skriva ut SS?" tills jag kom på att det stod för short sleeve. Ah. Smart, som vanligt.
Och så ett rött skärp och en svart slips. Jag kom senare på att jag kommer att se ut som sångaren i Green day om jag sätter på mig allt det där samtidigt, i alla fall om jag färgar håret svart och sneddar till mina tänder en aning.
Och så köpte jag en röd tjock sjal också. Det blir nog bra. Sen vann jag tjugofem kronor på en trisslott.
Gick förbi Carlings, smekte den där snygga Encore-skjortan som är alldeles för dyr, men den ser ut att vara den optimala countryskjortan med superflådigt tyg och snygg skärning. Vill ha!

Efter min lunchbanan hade jag inget att göra så jag åkte på märkliga "ej för obehöriga"-vägar och hamnade ute vid hamnen, där jag parkerade nära vattnet, sen satt jag där och lyssnade på P3 och grät en aning över tingens ordning. Regn på rutan var fint ackompanjemang.
Självömkan är skönt ibland! Och sen gick jag ut ur bilen, närmade mig två måsar, slängde ner en loska över kajkanten och sen åkte jag tillbaka till skolan.

Hemma hämtade jag barn och lagade köttfärssås och lyssnade på Yvonnes flyglarmsskiva och lät dem se på film, avstyrde bråk, pratade med en kompis. Och en annan kompis kom förbi, vi drack hinkvis med te och sen kollade vi på Idol. Det är mäktigt att ha en så bra och nära vän så nära, 200 meter bort. Barnen sov fram tills nyss, då den stora vaknade av mardrömmar. Nu ligger han här på kontorssoffan och sover igen och jag ska ta itu med min artikel, fast inspirationen verkligen inte vill infinna sig.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.