There's love in your eyes

Corn 2006-09-06 23:04 (1 kommentar)
I går var det kortversionen, här kommer långversionen:
Småland blev bra, jag minglade världsvant på bröllopet som var vackert. Vi blev grymt förkylda men det hölls i schack med hjälp av alvedon och nässpray. I söndags åkte min familj hem till norrland, och jag själv blev kvar. Själv i lilla flickrummet. För kul skull provade jag min tio år gamla balklänning som PASSADE, den var nog till och med lite större nu. Så smal är jag nu alternativt så tjock var jag redan då! Den är blå, blank, i siden, tjusig, fast ändå lite icke-up-to-date. Men med lite fix här och där (som för Askungens klänning) kan den nog bli en sjujävla stass.
På måndagen var vi ju på vårt gamla högstadium, bästevännen och jag, och överraskade våra klassföreståndare. De blev alldeles spralligt lyckliga över vårt besök och vi också. Vi hade tänkt vandra över våra barndoms gator men det regnade så mycket så vi hann inte mer än skolan och affären där vi brukade handla "big cat" och "stratos"-godis på rasterna.

Igår åkte jag tåg till Göteborg (Sveriges framstjärt, hahaha) och träffade mitt intervjuobjekt. Jag har mängder av kladdiga anteckningar som jag ska försöka bringa lite ordning i just nu. Och så tog jag bilder som jag blev aningen missnöjd med men nu har jag gått igenom dem och hittade i alla fall några bra, så de duger nog. Jag var såklart stads-ovan och råkade nästan klämma ihjäl en kvinna på en spårvagn när jag inte höll i mig när den for iväg, så jag rammade den här stackars donnan innan jag fick tag i ett handtag. Så kan det gå. Resten av dygnet gick i samma klumpighetstecken, jag välte saker i affärer, tappade grejer och var sådär enormt fumlig.

Kvällen bestod av musik, mat, öl, Idol och dåliga komediserier. Och nu är jag hemma igen. Imorgon börjar skolan.

Doris

Pls, lär mig mingla världsvant! Även när jag försöker se världsvan ut ser jag nog borttappad ut...

2006-09-07 09:23:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.