Jumping Jack Flash

Corn 2006-08-01 14:12 (8 kommentarer)
(It's a gas gas gas)

Idag är det tisdag och jag ska strax åka till jobbet. Jag har min fina blåa kjol på mig och luggen är snygg den också. I helgen var jag ute och festade litegrann och det var roligt och jag blev ganska flirtad med från olika håll. Om man får säga så. Jag är bara fascinerad och förvånad men det är ROLIGT.

Centrala tankar här är JOBB JOBB JOBB, jag vill ha ett jobb. Jag har sökt ett och lagt ut krokar på ett annat. Jag tar vad som helst! Bara give it to me!

Annars är jag uppfylld av ett stort problem: gaser! Min mage är som en enda stor spärrballong, jag tror att jag är uppblåst från halsen och neråt. På jobbet är det värst, jag vet inte vad det beror på. Kaffe? Dricker två koppar om dagen. Kolsyra? Dricker inget alls. Bönor? Äter inga. Blablabla. Sitter ner gör jag ju hela tiden och rör på mig gör jag knappt alls. Men ändå! Det känns som ett stort problem och det gör ju ONT, jag ser lätt gravid ut om jag slappnar av, och varje steg jag tar gör lite ont i magen. Skulle jag efter jobbpasset ställa mig på parkeringen och fisa är jag säker på att jag skulle flyga de 3 milen hem, som en raket.
Tjock känner jag mig också och har gått upp typ 3-4 kg (minst!) på ett par veckor, jag fattar inte hur det är möjligt, jag har inte ätit så himla mycket eller så. Jag hoppas att det är något hormonellt som rättar till sig av sig själv...

Jag spelar betapet och tycker att det är lite jobbigt med folk som vill småprata om väder och vind, eller ännu hellre folk som vill RAGGA medan de spelar.

jaja. jobb.

tori

haha, åh, jag vet precis vad du menar med magen, det gör skitont, du bara beskriver det så himla roligt.
jag säger bara: MINIFOM! magräddaren hela dagen. hjälper inte bara bebisar. får också vanliga dödligas magar att sluta se gravida ut och göra störtont. dessutom finns det inte en enda rapporterad biverkning. asbra.
:)

2006-08-01 14:25:05

velvet

Nejnej: Dida är the shit! om magen svullnar kan de ju vara pga kolhydrater eller bara att magsmältningen är lite paj (jag får det om jag sover för liet). Dida är räddningen!

2006-08-01 16:25:59

Em

Det där med raketen lät ju onekligen intressant, jag som har värsta uppförsbacken hem med cykel OCH uppblåst mage! Man kanske kan få ut nåt BRA av det för en gångs skull ;)

2006-08-01 21:29:02

vajlan

jag köpte en medicin i Ungern, som jag tog i går när det kändes som Beirut i magen, eller som en sen graviditet, med ålar som trängs.. medicinen heter Dr Stomi, det är hysteriskt. ska testa såväl Dida som Minifomen, tack för tipset kommentatorer, o lycka till Cornisen, det är inte kul att varken ha ont eller vara så där uppblåst. mineralvatten visste jag förresten inte gav gaser, men det verkar ju rimligt..

2006-08-02 00:50:55

Mea

Minifom - tar man det vid behov eller i förebyggande syfte? Undrar Mea som häromveckan fick lämna en restaurant gråtande pga uppblåst mage som gjorde så fruktansvärt ont.

2006-08-02 11:43:58

tori

man tar det hela tiden.... eller: det tar några dagar innan det hjälper och sedan sitter effekten kvar ett par dagar när man slutar. iaf för mig. jag brukar testa att lägga av ibland men det brukar aldrig bli bra (min mage har inte varit sig sen en thailandsresa för några år sedan... men nu är det iaf överkomligt)

2006-08-02 11:56:54

Mea

Tack tori, och tack Corn för text om ämnet. :) Ska införskaffa minifom genst!

2006-08-02 15:13:24

Corn

oh, tack för tipsen! OCh skönt att höra om fler pruttnissar, haha!

2006-08-03 01:17:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.