Hemkommen - kort rapport

kicko 2006-04-11 19:05 (4 kommentarer)
Jag är hemma nu, efter att ha frusit och mått illa på kontoret hela dan (jag fick klart ett layoutförslag, sparade en jpg och sen råkade jag spara över originalfilen. Fan. Nåja, det går nog fort att göra om... bleh). Erik har inte kommit hem. Han är på Claes Olsson och köper spännband för en motorcykel han ska köpa och hämta imorgon. Där ser man.

Jag vill fortfarande fly. Men det är ju här jag vill vara. Jag vill dö. Men jag VILL ju vara, så det vore en dum grej. Jag vill åtminstone spy för att få ett slut på det här illamåendet, men inte ens det kan jag. så jag vaggar mest omkring och gråter, för jag har inte hittat nåt hörn av lägenheten som känns bra att sitta i. Jag är så jävla less på att vara rädd, att inte känna mig tillräcklig, att inte våga ifrågasätta, inte känna mig hemma och trygg. Inte ens kontoret känns klockrent just nu, jag vill fly därifrån oxå, innan de kommer på att jag bara är en bluff.

Erik och jag pratade en massa när vi just träffats, om hur vi ville att ett förhållande skulle vara. Han tycker, med viss rätt, att jag inte levt upp till det. Jag har gjort mitt bästa, men avstängd som jag varit har jag inte haft så mycket att ge. Han påstår att han varit rak och ärlig och inte är mer eller annat än det han visar och jag tror att han tror på det. JAG känner däremot att det finns saker han håller från mig - känslor, önskningar, händelser. Saker jag känner mig exluderad ifrån och inte vågar fråga om. Jag antar att det är likadant för honom (med skillnaden att jag inte ens berättat saker för MIG). Men det är en av sakerna jag är rädd för att ta upp. Han kommer gå i försvarsställning och tro att jag lägger hela problemet på honom, när det inte alls är så jag menar (och jag försöker att inte dra förhastade slutsatser om vad han KOMMER eller inte kommer att säga, för det kan bli så galet. Men jag har ju försökt tidigare).
Jag är rädd för att närma mig både Erik, Ulrika och Paula - personer jag varit öppen med tidigare, som känner mig och som ofta ser mer än jag själv vill se. Men jag vill inte förlora nån av dem. De hänger dessutom ihop, så det skulle vara svårt att hålla kvar alla om ens en föll bort.
Jag vet inte riktigt än vad det är jag är rädd för att se genom deras ögon - men jag vet att jag inte vill låta dem spegla mig, för jag VILL inte se. Och jag kan inte blunda (jag har sen länge gett upp det där med "kort" som står i rubriken, om nån undrar).
Jag VET ju att de ser mig, trasig och rädd som jag är just nu. Så det är rätt lönlöst att gömma sig, egentligen.
Jag brukade tycka att det var skönt att Erik och Ulrika såg rakt igenom mig.
Nu är jag mest rädd att de inte älskar det de ser.

Skylla

<3<3<3<3<3<3<3<3

2006-04-11 19:54:22

Vicky

Hjärtat! Det finns inga monster därinne, det är ju bara Kicki, som ju inte alls är "bara". Med en människas alla bra OCH alla dåliga sidor. Du är i kris, och man får vara i kris, man har till och med rätt att vara i kris. Och det ska de som står en nära stå ut med och det är till och med deras skyldighet att bara stötta. Även om du inte har några ord att ge, eller om du bara har ofärdiga och oanalyserade ord att ge. Ta plats! Våga ta plats!

Men om du har behov att skydda dig lite till, så gör det, det kanske är det rätta.

Att skrika om att "ta plats" verkar ju dumt, när du vill skydda dig. Jag vill väl bara att du ska känna dig trygg och hemma, och då tar man plats. Och jag vill att du ska förstå att hur skruttig du än känner dig, är du Kicki, med gott och ont, och Kicki har banne mig rätt att ta massor av plats.

Jag svamlar. Jag slutar nu. Jag tycker om dig, Kicki. *kram*

2006-04-11 21:54:38

kicko

men jag VILL inte krisa! *plutläpp*
Och om jag nödvändigt ska göra det kan jag väl få göra det när jag inte är skittrött, och erik inte är skittrött och somnar när jag försöker prata med honom... =/

2006-04-11 22:33:03

Bonita

Stor kram!

2006-04-12 10:37:21


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007