Bläblä

Corn 2006-03-28 23:39 (6 kommentarer)
Shitty day. Dagstid var dagen bra, jag och barnen var hemma och lekte, bakade proggiga muffins, fikade fint, kikade på film. Jag fick dock oväntad och plötslig astma och blir så JÄVLA less på den JÄVLA sjukdomen. Får skitbra hjälp av en för mig främmande tjej via internet, hon är astmatiker och vårdutbildad och hon tycker att jag ev. borde byta medicin till Oxis och Pulmicort istället för att ha kombinationsmedicin. Och ja, kanske. För riktigt bra blir jag inte trots min Symbicort.

Sen har kvällen varit en smula kaosartad, i 2,5 timmar försökte vi lägga två jättetrötta barn men båda verkade plötsligt vara allergiska mot sina sängar, för de ville inte sova, och vi har gått fram och tillbaka, turats om, burit omkring på den lille, gett honom vatten, torkat tårar, gett varandra trötta blickar.
Och sånt här ganska jobbigt krångel sätter igång min ORO. Jag hatar att jag jämt ska noja och oroa mig. Sån var jag väl inte förr?? Jag tror inte det. Men nu jävlar är det ett ständigt orosmoln i min skalle. Och att jag alltid känner mig som Mrs 75 %, jag känner mig aldrig riktigt frisk eller bra.
Och nu ska jag till London och längtar asmycket men oroar mig också.

Ikväll är en sån kväll då vi, jag och min man, skulle behövt massor av tid ihop, men istället var vi trötta som dårar och när barnen väl sov (vid 22:15 typ) så var jag tvungen att jobba vid datorn, och han var tvungen att gå ut i lagårn. Paaah. Och ikväll kommer vi att somna som två trötta och suckande klumpar i sängen.

Bonita

Ett gäng klockor översändes så ni får mera tid ;-) *ticktackticktack*

2006-03-29 06:17:45

Livstid

Ja, men är det inte så där livet ÄR. Jättefint och bra, man tror allt är mys och muffins under kärleksfulla kontrollerade former. och så sjukdom, trötthet och irritation och inte hinna med varann. Kanske det ena inte finns utan det andra? *bara en tanke*

2006-03-29 08:43:04

kicko

Eller Symbicort + pulmicort? Det verkar funka bra för mig - när jag känner att det börjar bli lite tungt att andas fyller jag på med lite extra pulmicort några dagar - jag har inte behövt akutmedicinen mer än några gånger (typ under flytten) sen jag började med det.

2006-03-29 10:10:04

Bonita

Jag har pulmicort och Serevent (?) Det funkar. Nu har jag inte utsatt mej för djur under tiden jag använt den kombinationen, men allmänt sett känns det mycket bättre.

2006-03-29 10:40:52

Corn

Kicko: ok... jag tänkte också att man kanske kan fylla på med lite extra pulmicort. En bieffekt av att ta mkt kortison är ju att man kan få luftvägsinfektioner och ibland undrar jag om det är en sån jag dras med i grunden också, därav den såriga känslan. Men jag vet inte. Sköterskan som hjälpte mig tyckte inte att jag skulle ta symbicort + pulmicort men å andra sidan vore det väl heller inte farligt att testa... Jag ska göra det, kanske. Jag tar ju singulair varje kväll sen knappt en vecka tillbaka men där märker jag ingen skillnad.

Bonita, vad är Severent?

2006-03-29 10:49:09

Bonita

Serevent Diskus länk: http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19941017000059&DocTypeID=7&UserTypeID=0

Det är en blandmedicin långtidsverkande luftrörsvidgare... Använder Buventol vid akuta problem, istället för Bricanyl

2006-03-29 12:05:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.