Igår

Corn 2006-03-19 14:40 (2 kommentarer)
Igår efter frukost tog jag en dusch och hoppades på att barnen skulle vara snälla mot varandra under tiden. Lilla Ru kom insläntrande i badrummet, fick syn på min BH som låg slängd på golvet, tog förtjust upp den, sa "tutte" och gick iväg med den.
Efter duschen gjorde jag mig superjävlasnygg med mina nya grejer - bland annat den nya fantastiska mascaran - och stod framför spegeln iförd byxor. Då kom stora sonen in. "Mamma vi kan väl bygga lego?"
"först måste jag ha min BH, Lilla Ru tog den och gick iväg med den, du kan väl hjälpa mig att leta?".
Stora gossen gick ett par varv runt huset. "nä, jag hittar den inte, han har säkert slängt den i soptunnan!"
"nejdå, det har han inte, jag letar själv" sa jag och höll armen för boobsen och gick husrundan själv. Jag som jämt hittar saker gick den här gången bet. Försökte fråga även den skyldige "Mammas tuttegrej? Var har du lagt den?" men han låtsades som ingenting.
Till slut hittade jag den - slängd i sopkorgen för blöjor som står i badrummet. Jaja. Uppsminkad lekte jag sen lego hela förmiddagen och vid lunchtid åkte jag till Konsum, så allt mitt knot med mitt utseende var ej förgäves, haha.

På kvällen gick vi in hela manskapet till grannhuset, eftersom vår egen tv är sönder. Svärföräldrarna var inte hemma så vi intog deras soffor. Barnen somnade och vi röstade som tättingar på Andreas Johnson och BWO. Förgäves, uppenbarligen.

Och nu sitter jag här och dricker tranbärsjuice (gissa varför) och jobbar. Ute blåser stenhårda vårstormar. Tjipp.

Bonita

Undrar verkligen varför lilla Ru slängde din tuttegrej...

2006-03-19 16:25:39

vajlet

sorry att jag skriver här om annat än tuttekassar men jag skrev ett svar till dig i Vivis kommentarsfält.. :)

2006-03-19 20:10:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.