Latmask

Anni 2006-03-06 10:40 (3 kommentarer)
Min käraste vän är en naturbegåvning. Han kan ligga och dra sej en hel dag, dricka kanna efter kanna med te med en bok framför näsan och strunta högaktningsfullt i regelbundna mattider, smutsig disk och "borden". Som tur är, är det smittsamt!

Själv är jag en sån där odräglig typ som måste ut och springa tre varv runt huset med jämna mellanrum för att inte bli helt spattig. Men i helgen har jag suttit parkerad i en kram i soffan och gjort ingenting! Underbart!

Söndag efter sen frukost kurade jag ihop mej under en filt och somnade om, medan käraste vännen krafsade mej bakom örat. Jag tänker bli katt i nästa liv!

Ja, jag erkänner! Jag behöver kramar, gos, snufs i nacken och närhet! Jag behöver nån som tar mej i nackskinnet och håller fast mej tills jag inte behöver springa längre, nån att skratta med, busa med och frossa i rostat bröd med. Jag tänker låsa dörren så han missar tåget tillbaka!

tanke

åhh så mysigt. för övrigt är jag precis som din käraste vän, att vila mig är min bästa gren.

2006-03-06 12:06:31

Bonita

*står utanför dörren och håller emot, så han inte kan komma ut hur han än försöker. Släpar ut grannens stora byrå och ställer utan för dörren när det blir för jobbigt. Kommer på att ni behöver mat och fixar matkorgar via fönster och balkong.*

2006-03-06 16:01:36

kicko

Ja, det kan väl inte finnas nåt han måste göra som han inte lika gärna kan göra hemifrån DIG, va? Och kramas och sånt som han borde göra MÅSTE han ju göra därifrån - så jag hejar på Ita här. =)

Och det låter som en toppenhelg. Rätt åt dig!

2006-03-06 17:02:00


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!