Good things

Corn 2006-02-12 20:43 (5 kommentarer)
Jag försöker suck the merrow out of life eller hur var det nu? Vet inte ens hur det stavas. Men jag försöker njuta. Angstar en smula fast mest för den där känslan över bröstet. Tror att den är verklig och inte ångest; för jag känner den JÄMT när jag gör något, hur glad och lugn och tillfreds jag än är. Vill tro att det beror på astman. Att den inte är helt bra än.

Men att suga märgen ur livet är alltså att:
1) ta vara på dagsljuset. Gå promenad med the three boys och en spark. Det var vårkänsla, vi gick ut på ängarna, stannade vid en liten lada, lyssnade på takdropp, vände ansiktena mot solen.
2) Andas ordentligt.
3) skratta åt lilla gossen som har lärt sig säga "hjul" fast det låter "kuuuk". Lät fint inne hos farmor och farfar när han hittade ett legohjul och ivrigt sa "kuuuk!" "kuuuk!" flera gånger.
4) lämna barnen till farmor och farfar (igår kväll) och åka till stan och gå på flott restaurang. Sen hålla handen och hyra filmer, en hel bunt.
5) Beställa tågbiljett till Småland, så att jag och stora sonen kan åka på litet äventyr alldeles själva.
6) Ligga i badet och bli servad med fint skummad kaffe latte av the Man.

Jag har just nattat två barn, ett i taget. Tänk att jag, som är i total avsaknad av sångröst, ägnar mig åt att sjunga hundra sånger varje kväll. Lillegossen ville höra Hello Saferide så jag gjorde mitt bästa och avslutade sen med "lille katt". Storepojken var på fjanthumör och började sjunga med spökröst så fort jag sjöng någon visa han kände igen, så jag fick ta till att sjunga låtar på engelska. Fast han sjöng med då också. Haha.

En fråga till alla i astmaklubben: när ni har börjat med symbicort, har ni känt biverkningarna länge då? Går de över? Jag har tagit symbicort 2x2 i fem-sex dagar nu och efter varje gång får jag hjärtklappning och muskeldarrningar, ungefär som efter bricanyl. Fast det håller i sig i någon timme och känns jobbigt. Ger det sig efter ett tag?

Och så måste jag nog köpa en sån här http://www.braprylar.se/?artnr=200501. Det vore fint.

ord-adrastea

jag kände av biverkningar på symbicort en månad ungefär, tror jag. fast jag går bara på 1 dos 2ggr om dagen. (om jag inte är förkyld för då får jag dubbla.)
för det mesta märker jag inte av några biverkningar alls längre.

2006-02-12 22:59:44

Tintomara

Du får mig att sakna den tid när jag hade små flickor att natta...
Njut, njut, njut!
Jo, jag vet att du gör det. Egentligen var det nog en uppmaning till den där unga Tintomara som hade de små flickorna som nu är stora damer med egna barn.

2006-02-13 00:20:20

comley

gah! du drar fram besserwissern i mig (hanär ju aldrig särskilt långt bort i och för sig...) - det heter marrow. :) och hur låter spökrösten?

2006-02-13 14:13:53

Corn

men comley, jag är också besserwisser och hade ju kunnat googla det där men jag orkade inte. Det var därför jag slängde in en brasklapp. Spökrösten är doooov och möööörk.

2006-02-13 16:12:47

Heidi:

Eg og kan sakna veldig å ha små barn. Heldigvis har eg framleis to som ikkje er tenåringar endå. Eg nyt det så lenge det varer.

2006-02-13 16:45:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.