Äckelpäckelutmaning

Corn 2006-01-30 23:01 (9 kommentarer)
Du anmodas härmed göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra detsamma och fortsätta kedjan. De ska även bifoga de här korta reglerna i sina inlägg. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

Bara jag som har äckliga ovanor?
1. Pillerflicka. Det är jag. Alltså jag vill pilla på saker och ting. På fyllan har jag otaliga gånger demolerat etiketter på vin- och ölflaskor. Mindre trevligt är att jag gärna pillar på mina egna naglar, i min näsa, på mina fötter. Allt som sticker ut lockar oändligt. En skinnflik på foten - ritsch, bort med den!

2. Jag är otroligt rastlös när det gäller att lyssna färdigt på låtar, jag trycker hela tiden fram till nästa, och nästa, och nästa. Söker kickar, söker det bästa i låten. Som exempel hade jag min mp3spelare med mig till Sthlm och fast det är jag själv som har valt ut alla låtarna så trycker jag förbi sjuttio procent av dem. När jag träffar folk som jag vill spela låtar för så hoppar jag alltid upp och stänger av innan låten är färdig, för att spela en till jättebra låt.

3. Jag sitter alltid och snor åt mig ganska många russin ur musliburken, alltså så att jag får extra många, inte bara de som kom med i min dos, jag plockar fler med fingrarna för russin i filen är så gott. Det resulterar i att resten av min familj får ganska lite russin.

4. Jag är ordslukare och mår nästan dåligt om jag inte har något att läsa när jag sitter på toa. Det kan vara ett papper om ko-avel och om jag glömmer att ta med något annat när jag ska på toan så kan jag läsa det där papperet fem gånger om, varje gång jag går. Helt maniskt. Min man tycker att det är roligt när han hittar konstiga reklamblad på toan, då förstår han att jag har varit i farten.

5. Jag är en framför-tv-pratare, jag hatar när det är moltyst i två timmar. Framförallt är jag en skeptiker och ifrågasätter och analyserar ALLT i själva programmet. Förmodligen är det ganska jobbigt för min omgivning. Vi följer Prison Break just nu och den är ju väldigt tacksam att plocka sönder och spekulera i.

tori

oh! vi hade funkat asbra som sambos. iaf vid frukostbordet. jag är inte särskilt förtjust i russin i müslin nämligen, så du hade fått alla utan knot ;)

2006-01-30 23:06:04

Corn

i sängen också, eftersom jag hatar våra gröna digitalsiffror på klockan, ajg vrider alltid den in mot väggen när jag ska sova, alternativt ställer något framför!

2006-01-30 23:10:35

tori

med tanke på att jag vill ha mörkt när jag sover, menar du eller? annars hängde jag nog inte med i tankesprånget där. :)

2006-01-30 23:18:14

jag

välkommen till min tv-soffa :)

2006-01-30 23:43:49

Corn

tori: yes. värsta tankesprånget!

jag: oooh, nice!

2006-01-31 07:15:59

stickig

Förutom det maniska toaläsandet har jag precis alla dina ovanor. Pillar sönder/bort saker, snackar framför tv:n, snor russin, hoppar fram i låtar. Lägg till de ovanor jag redan har redogjort för och att jag är helt manisk på att vara bäst/få alla rätt plus att jag är ordpolis. Det är ett under att jag fortfarande har vänner.

2006-01-31 09:33:26

Jazz

Jag har löst russinfrågan genom att köpa en påse müssli och en burk russin. Sen finns det huuuuuur mycket russin som helst i müsslin.

2006-01-31 10:52:26

nina

Du skulle varit med mig, Jens och Linda i söndags när vi kollade Sex & the City när de blev irriterade på att jag bröt upp alla scéner i små sockerbitar och ifrågasatte allt från manus itll filmvinklar. Hmm...

Dock verkar just koavel läskigt så det skulle jag inte ivlja läsa ngnstans. Men annars håller jag med i allt tror jag. Fast jag tar nötter ur müslin.

2006-01-31 22:01:33

vajlet

haha, det är ju visst inget under att Corn och Stickig har vänner, ni har ju ovanor som JAG har, då måste ni ju bara vara sååå najs! :)

2006-02-01 00:32:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.