Restless

Corn 2006-01-17 20:02 (6 kommentarer)
Min rastlösa sida dominerar hos mig för tillfället. Allt jag vill är att åka iväg, komma bort, gå och fika, göra nåt. In till stan. Iväg till en kompis.
Idag skulle jag klippt mig men då blev lillegossen magsjuk och jag har bytt ett antal mindre trevliga blöjor. Sen kokade jag vätskeersättning som han har gått runt och druckit ur nappflaska. Ganska pigg och glad resten av dagen, ovanligt mammig och gosig. Han har velat att jag ska vara med och leka. Favoritleken är att välta omkull små plastkossor och sen nöjt förkunna: "mamla! mamla!" = ramla!

Förutom min rastlöshet så lider jag av hamstringsbehov nu. Jag vill hamstra. Laga mycket och frysa in. Fy fan vad käckt! det känns som när jag var gravid. Mest av allt vill jag baka, det kanske är för att jag kör lite low carb och inte äter bröd whatsoever. När jag var höggravid vintern 01-02 bakade jag bröd i massor, med huckle om mitt svarta hår och en stor rund mage som alltid blev mjölig. Det är väl den där trygga goa känslan jag vill åt. "Det spelar ingen roll om det blir världskrig, för i frysen finns det både bröd och soppa och köttbullar".

Idag stekte jag två tjog amerikanska pannkakor och frös in i påsar. Då kände jag mig käck. Nu vill jag köpa mer mjöl och göra andra saker att frysa in. Jag vet inte vad det är för fel på mig! Eller, än en gång så är det väl rastlösheten.

Jag önskar att någon kom och slängde femtusen kronor på mig och sa "shoppa något snyggt" för jag har sånt sjukt shoppingbehov.
Sjukt, sjukt, sjukt sug.

Jag har precis nattat min minsta guldgosse. Han är väldigt lätt att natta nu, först läser vi tre böcker och sen släcker vi och jag sjunger lite. Min repertoar är Trollmor - Vyssan Lull - Tula hem - Sov du lilla vide ung - och sen kommer Hello Saferide "i don't sleep well", den funkar ASBRA fast jag kan inte så mycket text så jag hummar mycket. Då brukar han dimma av och sen avslutar jag med att nynna den lite otippade "Sista morgonen" av Niklas Strömstedt.

Slutligen funderar jag på var jag ska hänga upp våra nyinramade Edward Hopper-planscher. Och så undrar jag varför Ikeas svarta PS-vas aldrig finns på de varuhus vi besöker? Bara ful terrakotta och den rosa. Den rosa är snygg men jag vill ha DEN SVARTA!

nina

Oh, ni har ramat in Hopper! Jag har fina Edward Hopper planscher som väntar på inramning. Jag kommer nog aldrig prioritera ramar. Jag har bara väntat i 1 år på vissa... Gaaah!

Lägger sig barn redan nu? Jag kan inte barntider... men det låter skönt. Då har man kvällen ledig.

2006-01-17 20:06:35

Corn

jo, men vi har pratat om Hopper väl! Jag ramlade över lite planscher på tradera, som jag gillade, och så frågade jag dig om du gillade honom och det visade sig vara din favoritkonstnär. Nästan i alla fall va?

Ja, småungar lägger sig nu. Den lilla sover sen 50 minuter, men de vaknar ju sex på morgonen också...

2006-01-17 20:09:32

nina

Nog minns jag. Och jaaa, jag älskar Hopper, han är absolut min favoritkonstnär och speciellt Night Hawks som jag vill minnas att du köpte.

Oh, jag kan integå upp så tidigt. Det får ngn annan göra. Jag kan natta barnen när jag får sådan, om jag får kanske, och sedan får min partner in crime ta upp dem.

2006-01-17 20:14:22

Corn

Night hawks köpte jag inte, men vi diskuterade den. jag köpte "New York Office" och "Summer Night".

Jag är en sån som HAAATAR att gå upp tidigt, men man måste ju! Som tur är finns det barnvänliga barnprogram på tv tidigt på morgonen så man kan ta barnen dit och sen slumra vidare i soffan. och sen efter frukost kan man få en liten tupplur om man har en schysst man, haha.

2006-01-17 20:22:29

Corn

Summer EVENING menar jag. http://homepages.pavilion.co.uk/lincreasey/summerevening.jpg

2006-01-17 20:28:28

Anni

Det måste vara nåt som går! Jag bokade just in helgen i Gbg med en kompis - jag bara måste iväg och få se nåt annat ett par dar! Och baka bröd - javisst! Hit med en mjölpåse så sätter jag igång bums! Det låter jättemysigt! Och så luktar det så gott i hela huset sen.

2006-01-18 09:26:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.