Children of the Corn

Corn 2006-01-16 19:14 (8 kommentarer)
Nu ska jag skriva om mina barn. Om min vardag. Som alltid, med andra ord. Haha.
Tur att jag inte är jätteäckelmagad, häromdagen hörde jag plötsligt storgråt från toaletten. Där stod min fyraårige cowboy med skjortan och jeansen med skärp på och hade tappat cowboystjärnan ner i toaletten. Rådiga mamman fick kavla upp tröjärmen och ner och rota i toaletten (som det var kiss i). No probs. Bara tvätta cowboystjärnan och överlämna den till hjälten.
Idag var det dags igen. Jag och lillpojken (20 månader gammal) var själva inne, jag lagade mat av 1 kg köttfärs och han lekte fint själv. Han plockade med ett vitt plastbräde med små hål i, och dess tillhörande småpluppar som man kan sticka ner i hålen. Han var i köket en sväng, sen promenerade han ut igen. Gång på gång. Till slut blev jag misstänksam och gick efter honom - då visade det sig att han hämtade plastpluttar, en och en, och slängde i toalettstolen. Än en gång fick jag sticka ner handen i en äcklig toastol och fiska upp dem. Brrrr.

Jaja. Idag har vi varit och storhandlat. Vi väljer numera Ica Kvantum före Coop, för på Ica finns det gratis kaffe. Då slår vi oss ner på de höga barstolarna och dricker varsin varm kaffe latte ur plastmugg, så att den där shopping-tröttman försvinner.

Och det bästa! Jag har bokat biljett till LONDON och jag hoppas att det blir fantastiskt och jag får absolut inte bli sjuk innan. Noj, noj.

Och så fattar jag inte, är det o-hippt att gilla James Blunt? Jag har bara hört de två väldigt ofta spelade "You're beautiful" och "Goodbye my lover" men jag fattar inte varför man INTE gillar det? Är det smörigt? Är det fånigt med romantik? Ska man sjunga om en "funny little frog" som Belle and Sebastian gör i sin senaste låt (och videon är full av ikea-möbler) för att vara lite rolig? Äh jag vet inte. Jag vet bara att när jag kom hem med bilen häromdagen började precis James Blunt att sjunga och då stängde jag bara av motorn utan att gå ut ur bilen, utan att stänga av radion, och så satt jag där. Karln sjunger ju med värsta inlevelsen och röst som spricker ibland och han låter ju helt förstöööörd och man vill bara klappa lilla James på håret och säga "såja, såja".

Så är det. Ikväll ska jag dricka lite rödviiiin tror jag och titta på Prison Break.

(och så tackar jag Tori för det smarta rubrikförslaget)

tori

;)

2006-01-16 19:17:06

Vivi

Ohhhh! Har du tid for en fika om du kommer till London?

Och man far visst gilla James Blunt. Jag har cd'n och hela skivan ar helt underbar. Nagot suicidal dock sa lyssna inte pa den om du ar nere....!

2006-01-16 19:43:01

kicko

Japp - smör och romantik är astöntigt! =D
Tacka vet jag NiN.

2006-01-16 19:59:43

Corn

kicko; jag gillar NiN också, lyssnade senast idag på "only" (så heter den väl? "there is no you, there is only me")

2006-01-16 20:03:19

Pocks

Vem har sagt att det är töntigt? Jag blir så jävla trött på alla som ska bestämma vad som är okej coh inte - töntigt eller på. Urk.Han är bra.

2006-01-16 21:52:03

Lina

Som nyseparerad, nybliven singel, fresh out från ett långt förhållande, kom jag på mig själv med att sitta i postbilen utanför jobbet, när jag kom tillbaka från distriktet, med motorn avslagen, Blunt på radion, och undertecknad stoooorgrinandes bakom ratten... Ingen bra musik för mig :P

2006-01-16 21:54:09

lab

Blunt är ju jättebra, hela skivan är grym! :)

2006-01-17 17:53:23

catja

Jag gillar verkligen dina texter. Dem gör mig glad och jag känner ofta igen mig, Ja, förutom Mr romantik, som jag bara får spelet på så fort jag hör "yoooou bjuuuutefuuul".
Det låter i MINA öron så dåligt. För mig är detta sound INTE romantik :)

2006-01-21 00:52:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.