You rock my world

Mea 2006-01-10 13:15 (inga kommentarer)

Jag står här och svajar lite lätt. Det känns som om jag befinner mig på en färja som långsamt gungar från sida till sida. Men i verkligheten finns jag i en helt vanlig tegelbyggnad på andra våningen. Och här borde det ju inte gunga.

Jag är fortfarande trött. Sov knappt fyra timmar natten mot igår. Natten mot idag sov jag förvisso mer, men jag känner mig fortfarande inte… helt OK. Världen borde inte svaja, eller hur?

Såg en kille på TV igår. Killen som jag var jättekär i när jag gick i 9:an. Då tyckte jag att han var det allra snyggaste jag någonsin skådat. Jag skickade även ett eller två anonyma kärleksbrev till honom. Fast det blev aldrig något mer av det. Hans kompis försökte ”tussa ihop” oss vid ett tillfälle, men ack och ve så var ju snygga killen inte intresserad av mig ”på ett djupare plan”. Jag har dock sett killen ett par gånger sedan dess (även ”live”, så att säga) men när han igår skymtade förbi på TV:n så tänkte jag först: ”Aha, där var ju han.” Sedan tänkte jag: ”Hm, undra vad jag ska äta till middag?”

Det fanns en tid när jag inte trodde att jag någonsin skulle ”komma över” den här killen, men tydligen så har jag ju gjort det. Och det för länge sedan, dessutom. Men just när man befinner sig i ”komma över någon”-stadiet så känns allt så hopplöst och på något sätt verkar det som om det aldrig kommer att bli/kännas bättre. Men till slut börjar det kanske långsamt men säkert att kännas bättre. Visst gör det väl det!?

Dagens (hittills) bästa kommentar: ”Well, I don’t know much about European plumbing…”


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk