Godis

Anni 2005-12-21 10:37 (3 kommentarer)
Idag ska vi göra julgodis på jobbet. Satt här på fikat och tittade på avancerade recept, låter mumsigt! Vifta med några kalorier så kommer jag som ett skott!

Annars är jag lite seg idag. Vaknade vid femtiden och var täppt i däsad. Dubbeldos Otrivin, snyt, snyt, frääääs! Sen somnade jag om så ordentligt att jag missade väckarklockan och försov mej en timme.

Jag är så trött på att vara vissen! Har ingen feber så jag kan ju inte tycka synd om mej och vara hemma, men jag orkar ju ingenting heller. Knarkar Otrivin som en stolle, och nu vet jag inte om jag är täppt av förkylningen eller om slemhinnorna har torkat ut av all nässpray? Och pappa är jätteförkyld och mamma börjar få ont i halsen. Krax, krax i jul!

Fick i alla fall städat igår, till slut. "Ska göra det till jul" funkar som en utmärkt ursäkt under hela adventstiden. Visst är det skönt att slippa trampa omkring i grushögar men dammsugning är en riskabel sport! Igår drog jag ner modemet med dammsugarslangen, krasch! Så nu har jag inte uppkoppling hemma :-(

För att trösta mej satte jag upp lite tomtar och sånt pyssel och det blev riktigt fint. Några änglar som hänger längst ut på bladen i Yucca-palmen, så kan det fungera som julgran. Eller nåt.

Mea

Vad gäller julgodis så kan jag rekommendera pepparkakstryffel - mumsigt!

2005-12-21 11:14:10

governess

Min rekommendation - likör. Hahaha.

2005-12-21 13:47:49

Anni

Governess - med en konjaks och glögg-tryffel till, kanske nåt i din smak? ;-)
Mea - har du receptet?

2005-12-22 09:42:06


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!