Nedräkning

Anni 2005-12-22 13:35 (2 kommentarer)
Snart kommer Tomten! Kollegorna troppar av, den ena efter den andra för att gå hem och förbereda julkalas och annat. Lugnt och skönt!

Imorgon är jag alldeles ensam kvar. Ser fram emot att få rensa i pappershögarna och hinna tänka färdigt alla tankar. Nåja, jag lär nog inte förta mej direkt. Tänkte börja med att smita hem tidigare idag. Tar med mej lite papper att läsa hemifrån. Man måste ju passa på att gå ut lite medan det är sol och ljust!

Pratade med en kompis igår och hon försökte övertala mej att ta lediga fredagseftermiddagar för att barnvakta hennes barn. Det kunde kanske vara rätt kul egentligen. Ett sätt att få lite balans i livet, mer familjeliv och mindre jobb. Det är ju annars en risk när man bor själv, att jobbet fyller all tid som finns. Hmm?

Sen åt jag lunch med min "mentor" igår. En jättehärlig kvinna som har mycket erfarenhet och ett stort hjärta. Hon pratade framtid - vad vill jag om 5 år? En mycket bra fråga! Jag har ingen aning! Borde nog börja fundera på det.

Imorse skrev jag på en rapport ihop med en kollega. Det var så skönt att ha henne att bolla tankarna med - vi fick ihop massor på kort tid och det kändes som det blev rätt bra.
Jag som brukar vara en sån ensamvarg tyckte det var jättebra att jobba ihop, det är mycket lättare att vara kreativ när man har nån att studsa sina idéer med.

Finns det nån röd tråd i den här spretiga texten? Ja, det är väl i så fall att man behöver folk omkring sej som kan ge nya infallsvinklar och idéer. Jag är så tacksam för att jag har det!

GOD JUL allihopa!

Ita

En riktigt god jul till dej med Anni. Julkram!!

2005-12-22 14:42:41

Liila

Visserligen är ensam stark men jag håller med dig om att att man ibland behöver ett bollplank. Önskar dig också en riktigt god jul!!

2005-12-23 10:59:02


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!