we could be heroes

Corn 2005-10-27 19:12 (2 kommentarer)
Dagen har varit lite halvflummig och diskmaskinen (den krångliga jäveln!) gick sönder ÄN EN GÅNG och vi hade precis ätit blodpudding, bacon och lingonsylt så stekoset låg fortfarande som en dimma i köket. Flake kröp på knä framför diskbänken och knackade på någon vattenventil där inne. Jag satte mig bredvid och pratade om något och han började sjunga på en ful sång som han har hittat på, en smäktande countryballad som handlar om min förtjusning i två män (som råkar vara bröder) som bor här i närheten, jag skrattade och sen kittlade han mig och jag kittlade tillbaka honom under hakan och så kom barnen och den äldsta sa så där förtjust, "Vad GÖÖÖÖR ni?" och började genast också att kittlas och lillebror kom och sa "killekillekill" och rynkade ihop ögonen så där sött som han gör. Vi föll ihop i en enda hög och den där sura dagen vändes ganska raskt till en skön slackerdag och vi stängde skåpdörren och struntade i diskmaskinen och for till stan. Vi delade på oss, mannen och storebror for till någon lantbrukaraffär och köpte grejer, jag och lillebror drog på stan och jag älskade det, jag fick lite shoppingsug tillfredsställt bara av att gå och titta och känna på prylar. Köpte två tröjor på Vero Moda och med det kände jag mig jättenöjd och superekiperad. Billigt, två tröjor för 240 kr, det är lagom nivå för mig, sen köpte jag en julklapp åt ena barnet och en inflyttningspresent åt kära vännen.
Därefter sammanstrålade vi med resten av familjen och drullade in på HM där vi köpte prinsessgrejer åt lillRogga, han har kommit på att han ska ha prinsesstema på sin födelsedag i februari (och nej, det är faktiskt INTE hans feministmorsa som har planterat den idén i hans skalle), där hittade vi billig prinsesskrona, stjärnstav att vifta med, glitterskärp samt ett par rejäla vackra vita vingar att ha på ryggen. Köpte rubbet till gossen till hans stora lycka.
Sen en snabbmatslunch och sen hem till den trasiga diskmaskinen igen. Ett problem är att vår diskbänk är liten och skåpen ovanför låga, så det platsar inte riktigt med ett diskställ där, alltså är det jättemeckigt att diska för hand. Nu har vi köpt engångstallrikar som vi kan slänga direkt i brasan efter maten. Mmm. Det blir bra.

Och nu ska jag duscha och sen göra hummus och dippa grönsaker framför tv:n ikväll. Det blir fint. Jag känner mig uppåt.

Vivi

jag kan inte lata bli att tanka pa den dar sangen nar jag ser din rubrik! :-) Nu kommer jag sakert ga omkring och nynna pa den hela dan!

(vad harligt det lat med kittlandet forresten, underbart!! Fram for mer lek i vardagen!)

2005-10-28 08:38:39

Anni

Det låter som ni har så underbart mysigt mitt i vardagen - om jag nån gång hittar nån att familja med vill jag också ha den värmen! Blir glad av din text!

2005-10-28 08:45:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.